Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idõ után ciki, ha nem mutatod be otthon/barátoknak a párodat?
Nem ápolok annyira szoros viszonyt az otthoniakkal, hogy na akkor átvigyem és bemutassam az aktuális páromat. Maga a lakás is kb alkalmatlan arra, hogy normálisan leültessem az illetőt beszélgetni, stb.
Az exemmel hónapok óta együtt voltunk, amikor véletlenül megláttak minket a strandon. Majd a szalagavatómon találkoztak még vele, aztán ennyi. Ettől függetlenül 7 évig együtt voltam vele. Tudták, hogy van nekem, stb. Szóval nekem nem ettől függ a kapcsolat komolysága. Egyszerűen az én családom nem olyan.. Pont mind1 nekik, kivel vagyok.. A stílusuk is elég furcsa, szóval én ezt a témát nem erőltetem.
Párom, aki alapjáraton nincs jóban a szüleivel (érthető okokból) is 2 hónap után bemutatott nekik. Nem azért, mert annyira rájuk tartozna a magánélete, de szerintem ez a párunk felé egyfajta tisztelet kimutatása. Ez volt az egyik oka, a másik, hogy akkor még otthon élt (19 éves volt ő is, meg én is) és jelezte nekik, hogy amíg nem költözünk egybe, addig én is látható leszek itt néha napján.
Én is nemsokkal utána bemutattam anyukámnak.
4 éve vagyunk együtt, összeköltöztünk már.
23L
Elég így bemutatni a barátnődet:
- Apa, anya! Nézzétek, született egy gyerekem! Ő pedig az anyja... ;P
Szerintem nem kell ennek ekkora feneket keríteni..
Ha már huszadjára látják hogy együtt mentek bevásárolni, szórakozni stb akkor már sejteni fognak valamit...
Mi ez a sok 6 hónap?😮Gondolom, mind tinik, akik a szülőkkel élnek.Ott mondjuk nincs nagyon más választás. Na, de. 2 különélő felnőtt embernél, miért olyan sürgős ez? Főleg, ha a szülők mondjuk még más városban is élnek.
Én egy kezemen meg tudom számolni, hány pasimat ismerte anyám, és bőven marad még ujjam. (Pedig voltak 6hónapnál hosszabb kapcsolataim is.😁)Ez nem arról szól, hogy nem tisztelem a párom, épp ellenkezőleg. Bőven elég nekem elviselni a családom, amikor muszáj, mást miért büntessek? Meg egyébként sincs dolguk egymással. Ha véletlenül összefutunk az utcán, akkor persze nem tagadom le, de ilyen erőltetett NAGY bemutatás, na, nem. A hideg ráz tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!