Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idõ után ciki, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idõ után ciki, ha nem mutatod be otthon/barátoknak a párodat?

Figyelt kérdés
Nem távkapcsolat.
2021. júl. 25. 13:44
A kérdező szavazást indított:
6 hónap
1 év
Másfél év
X>=2 év
21 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Nem vagyok egy kapcsolatfüggő egyén, többet voltam szingli, mint kapcsolatban(ugyanis nagyon válogatós vagyok). Éppen ezért nekem a bemutatás/bemutatkozás is komoly lépésnek számít. Mégis azt kell mondjam, hogy nem volt olyan kapcsolatom, ahol ez 2 hónap után még ne történt volna meg. Aki nem rajongott értem annyira, hogy pár tali után már be akarjon mutatni, az nem is akart velem járni, csak kellett valaki szexre...
2021. júl. 25. 13:49
 2/13 anonim ***** válasza:
92%

Nem ápolok annyira szoros viszonyt az otthoniakkal, hogy na akkor átvigyem és bemutassam az aktuális páromat. Maga a lakás is kb alkalmatlan arra, hogy normálisan leültessem az illetőt beszélgetni, stb.

Az exemmel hónapok óta együtt voltunk, amikor véletlenül megláttak minket a strandon. Majd a szalagavatómon találkoztak még vele, aztán ennyi. Ettől függetlenül 7 évig együtt voltam vele. Tudták, hogy van nekem, stb. Szóval nekem nem ettől függ a kapcsolat komolysága. Egyszerűen az én családom nem olyan.. Pont mind1 nekik, kivel vagyok.. A stílusuk is elég furcsa, szóval én ezt a témát nem erőltetem.

2021. júl. 25. 13:55
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Párom, aki alapjáraton nincs jóban a szüleivel (érthető okokból) is 2 hónap után bemutatott nekik. Nem azért, mert annyira rájuk tartozna a magánélete, de szerintem ez a párunk felé egyfajta tisztelet kimutatása. Ez volt az egyik oka, a másik, hogy akkor még otthon élt (19 éves volt ő is, meg én is) és jelezte nekik, hogy amíg nem költözünk egybe, addig én is látható leszek itt néha napján.

Én is nemsokkal utána bemutattam anyukámnak.

4 éve vagyunk együtt, összeköltöztünk már.

23L

2021. júl. 25. 13:55
 4/13 anonim ***** válasza:
72%
6 hónap a legkisebb? Én 2-t mondanék.
2021. júl. 25. 14:02
 5/13 anonim ***** válasza:
47%

Elég így bemutatni a barátnődet:

- Apa, anya! Nézzétek, született egy gyerekem! Ő pedig az anyja... ;P

2021. júl. 25. 14:16
 6/13 anonim ***** válasza:
88%
Soha nem ciki.. akkor mutatod be amikor ti úgy döntöttetek, eljutott a kapcsolat arra a szintre. És nem kötelező.
2021. júl. 25. 14:52
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pár hónap, de max 3 hónapot mondanék. Ha valakit szeretsz és büszke is vagy rá akkor be karod mutatni, mert ez a normális. ha félsz a szülők és a barátok reakciójától és emiatt titkolod a párod, akkor abból soha nem lesz kiegyensúlyozott kapcsolat. Ha a bemutatkozás nem jól sikerül, mondjuk a szülőknek nem szimpatikus az okozhat törést egy kapcsolatban, de ha a baráti társaság sem fogadja el akkor annak a kapcsolatnak annyi.
2021. júl. 25. 15:59
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kell ennek ekkora feneket keríteni..

Ha már huszadjára látják hogy együtt mentek bevásárolni, szórakozni stb akkor már sejteni fognak valamit...

2021. júl. 25. 16:28
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem helyzettől függ... ki mennyire van szoros kapcsolatban a családjával, milyen gyakran beszél a haverokkal, mennyire magának való az illető alapvetően. Van olyan helyzet, ahol a 6 hónap is ciki, van olyan helyzet (pl. brutál rossz családi kapcsolatnál), ahol a 3-5 év is tök normális.
2021. júl. 25. 20:05
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi ez a sok 6 hónap?😮Gondolom, mind tinik, akik a szülőkkel élnek.Ott mondjuk nincs nagyon más választás. Na, de. 2 különélő felnőtt embernél, miért olyan sürgős ez? Főleg, ha a szülők mondjuk még más városban is élnek.

Én egy kezemen meg tudom számolni, hány pasimat ismerte anyám, és bőven marad még ujjam. (Pedig voltak 6hónapnál hosszabb kapcsolataim is.😁)Ez nem arról szól, hogy nem tisztelem a párom, épp ellenkezőleg. Bőven elég nekem elviselni a családom, amikor muszáj, mást miért büntessek? Meg egyébként sincs dolguk egymással. Ha véletlenül összefutunk az utcán, akkor persze nem tagadom le, de ilyen erőltetett NAGY bemutatás, na, nem. A hideg ráz tőle.

2021. júl. 25. 23:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!