Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idõ után ciki, ha nem mutatod be otthon/barátoknak a párodat?
Soha senkit nem vittem haza. Egyrészt 200 km, másrészt félek kitenni őket az agresszív alkoholista apámnak, a lakás is borzasztó állapotban van, én se szívesen látogatok "haza", azt, akit szeretek, pláne nem viszem.
Exem mondta azt, mikor még nem éltünk együtt, hogy nem mehetünk hozzá, mert olyan körülmények közt lakik, amit ő is utál. Megértettem. Ő is megértette, hogy majd ha lesz esküvő, akkor találkozik a szüleimmel.
Semenñyi.
Ha soha nem mutatod be az is max fura csak. Es ennyi.
Talan elég a volegenyt menyasszonyt amikor már hazassag gyanus a dolog es kesz
Soha nem ciki. Nekem édes mindegy, az se zavart volna, ha nem ismerem meg őket, hisz a párommal vagyok együtt nem a családjával/ barátaival. Én elég hamar be lettem mutatva. Anyóssal 2 hét kapcsolat után találkoztam futólag, nem is tudtam előre. Épp vonathoz igyekezett, engem meg a párom kísért suliba egy vizsgára. Csak pár szót váltottak, köszöntem, kezet fogtunk, ilyesmi. Azêrt Jobban örültem volna ha ez a dolog később történik. Mondjuk fél, 1 év elteltével. A párom testvéreit, nagymamát és a barátokat is 2 hónapon belül megismertem. Unokatesókat, nagybácsit nagynénit az esküvőnk után, vagyis 1,5 év után.
Én őt 5 hónap után mutattam be a családomnak, amikor már az eljegyzés is megvolt. 2 régebbi barátnőmmel, és 1 barátommal találkozott futólag a kapcsolatunk első másfél éve alatt.
35/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!