Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők! Létezik olyan férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Létezik olyan férfi, akit a legmélyebb ismertség után is férfinek láttok?

Figyelt kérdés

Meglátni a gyengeségeit

Meglátni a hibáit

Meglátni a lelke melyet

Sírni látni

És még mindig férfi?

Én korulnezek, és nem látok egy igazán férfit se magam körül.

Félek, hogy rá fog nenniza kapcsolatom.

2021. aug. 16. 23:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%
Ez nem gyengeség. Ez erő. Gyenge az, aki inkább beszarik, de nem mutat érzelmet. Az fog úgy pofán ütni, hogy belehalsz.
2021. aug. 17. 02:55
 12/18 anonim ***** válasza:
13%
11: Igen, az kell a nőknek. A kemény, sztoikus chad, akit nem rendít meg semmi és nem szólhat be neki senki.
2021. aug. 17. 03:01
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

"Számomra az igazi férfi határozott (nem csak úgy csinál), tudja mit akar, erős (fizikailag, lelkileg), céltudatos, bevállalós.

Viszont akikkel eddig dolgom volt idővel mindig kiderült, hogy valójában nem férfiak annyira."

Kérdező, ezek szerint számodra a férfi egy érzelemmentes robot. Természetesen nem létezik ilyen férfi, mindenkinek vannak gyengébb pillanatai.

Gondolom saját magad sem attól tartod nőnek, hogy minden kaját tökéletesen és minden nap megcsinálsz, mellette dolgozol és a gyereket is neveled, meg minden pillanatban és mindenhol kapható vagy a szexre, a hármas meg alap minden barátnőddel.

2021. aug. 17. 03:58
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Általában ilyenekkel jöttem eddig össze csak és kizárólag. A párom is ilyen.

Ha valaki nem nyílik meg és nem mer mellettem ember lenni, azt általában otthagyom.

2021. aug. 17. 05:42
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan akkor jöttem rá, hogy a férjem lesz a férjem, amikor elsírta magát előttem. Szerintem a lehető legférfiasabb dolog, hogy nem foglalkozva a sztereotípiákkal, felvállalja önmagát és az érzéseit. Majdnem 30 éve együtt vagyunk és számomra ő a nagybetűs FÉRFI.
2021. aug. 17. 10:23
 16/18 Sunshinedoll ***** válasza:
0%
Amíg elvisz randizni, tisztelettudó és gondoskodó és jól megdug, addig igen.
2021. aug. 17. 20:37
 17/18 anonim ***** válasza:

Neked van egy elképzelésed,mitöl lesz ferfi a ferfi.Azon esetleg elgondolkodtál e,hogy a te felfogásod szerint mennyire vagy igazi nő?

Nem hinném hogy egy önfeláldozó férjet kiszolgáló,csendes,serény ősanya lennél a 19 századból!

De ha tévedek,akkor bocsesz!

2021. aug. 18. 15:54
 18/18 anonim ***** válasza:

Én nem tudnám, de ez abszolút jót jelent nálam. Az "igazi férfi" típusú férfiak kiábrándítóak és hosszú távon végtelenül fárasztóak.

Bár remélem, hogy ezzel érzelmi intelligencia is társul, mert azt tapasztaltam, hogy az ilyen férfiak sokszor a társuktól várják hogy a lelki segélyük legyen, ahelyett, hogy saját maguk tanulnának meg együtt élni a gondjaikkal. Kb: "oké, elmondtam a problémámat, most rajtad a sor, hogy meggyógyíts".

2021. aug. 18. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!