Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek van párja! Mennyi idő ismertség után jöttetek össze és hogyan?
Figyelt kérdés
Csak kiváncsiságból.Várom a válaszokat,történeteket. :)2013. márc. 21. 18:03
1/7 anonim válasza:
Hat 3 ora ismeretseg , egy buliban es mar 2-3 eve eggyut vagyunk :D
2/7 anonim válasza:
5 hónap után. Évfolyamtársam. Jól kijöttünk, sokat dumáltunk stb,stb,de ekkor még volt barátja. Vele összeveszett és szakítottak. Nekem mesélte el a problémáit hasonlók+ jól el is voltunk és egyszer csak mindketten többet akartunk.
3/7 anonim válasza:
Hát 4-5 óra ismeretség után egy kocsmában. Aztán felmentem hozzá, de nem történt semmi. Ennek már több mint 4 éve.
4/7 anonim válasza:
4 év után :D osztálytársak vagyunk.. nem bírtuk egymást, de aztán szép lassan összehaverkodtunk :D aztán rájöttünk, hogy többet akarunk, elhívott 1-2 randira, megcsókolt, azóta (kb 1 éve) örömboldogság van :D
18L
5/7 anonim válasza:
1-2honap ismerettseg utan egy buliban:-)
6/7 anonim válasza:
ismerkedés neten majd 18 nappal később az első randin már egy pár lettünk. azóta házasok:)
27/N
7/7 anonim válasza:
6,5 hónapja ismertem barátomat,de amikor megismertük egymást még mindkettőnknek volt párja,aztán 2-3 hónap múlva szakítás lett mindkét kapcsolat vége. elkezdtünk beszélgetni, nagyon jól megvoltunk, közbe mindkettőnknek volt egy nagyon rövid kapcsolata, aztán egy buliban találkoztunk és hát úgy döntöttünk, hogy próbáljuk meg együtt. így 3 hónap volt az ami alatt összeismerkedtünk jobban meg minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!