Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Így meg tud változni egy ember?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így meg tud változni egy ember?

Figyelt kérdés

Párommal 3 éve jöttünk össze. Nagy szerelemmel merem állítani mindkét részről. Iszonyú féltékeny is volt az elején ami kicsit még tetszett is azt gondoltam ennyire szeret. Akkor még azt hangoztatta neki nem elsődleges a szex! Ez is tetszett benne. Valóban 3 hónapig udvarolt mire együtt voltunk. Összeköltöztünk szép lassan és ez az ember kezdett megváltozni

Mára ott tartunk h azt hangoztatja mindent ki kell próbálni. A szexre is érti. Szeretne h másokkal is szexeljünk.Szexoldalon keresgel is! Ne birtokoljam nem vagyok a tulajdona! Pl. Ha megtetszik neki egy szép popsi a strandon / és ha a hölgy megengedi /miért ne simogathatná meg. Fordítva ő is megengedné sőt ő vinne oda h meg tudjam simogatni! Azt nézzem h este hozzám jön haza. Azt is beismerte h lehet h kapuzarasi pánikja van. Az baj én még így is valamiért ragaszkodom hozza.Talan felek a magánytól ha elhagyom. Létezhet h a nagy szerelméből ennyike idő alatt nulla lett? Vagy én ismertem őt ennyire félre?

2021. aug. 16. 07:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
27%
Csak az eredeti kérdésedre válaszolok, a többi választ nem olvastam el. Te magad írod le: létezhet h a nagy szerelméből ennyike idő alatt nulla lett és te ismerted őt ennyire félre. Mit kezdesz e belátásoddal?
2021. aug. 16. 10:04
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy álcába szerettél bele, ennyi az egész.
2021. aug. 16. 10:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát kérdező a színházi előadásnak vége.Ennyire futotta a színészi képesség nála.
2021. aug. 16. 11:22
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Az eleje a demó verzió volt, most kapod a valós műsort. Ez van, dobni kell az ilyen hapsit ha nem jön be neked a mindenki mindenkivel kúr forma.
2021. aug. 16. 12:20
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem változott ő semmit.

Sajnos a kapcsolat elején a szörnyű emberek is meg tudják játszani magukat, különben sosem lenne barátjuk/barátnőjük. Igaza van annak, aki írta, hogy jó emberismeret kell, de van, akinek nincs hozzá természetes érzéke. Nekem sem volt, mert én is naiv és jóhiszemű voltam. Nálam is a rossz tapasztalat hozta el, illetve az évek meg a rutin. Amit 15-16 évesen még aranyosnak tartottam volna, az többnyire nekem már red flag, pedig csak 10 év telt el.

2021. aug. 24. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!