Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok ti hogy kezelnétek ha a párotok alkalomadtán
a súlyotokkal, alakotokkal piszkálna?
Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk/voltunk együtt, elején tök harmonikus volt minden, mostanában egyre többször megkapom, hogy nagy a popsim meg hogy híztam. Lehet poénnak szánja de egyre rosszabbul esik mert nem gondolom hogy igaza lenne. Én magamba már szakítottam de még várok azzal hogy elmondjam neki. Úgyis fesztivalozott a héten haverjaival, le se tojta a fejemet. (N/21)
Hogy reagálnátok?
(Ha valaki szeretne, privátban küldhetek képet az alakomról, de ide nem szeretném kirakni)
De ha hízott is, akkor is megérdemelne a normális hangnemet, nemcsak a kioktatást.
2021. aug. 15. 18:23
12/17 anonim válasza:
"2-3 kilot."
Akkor megkérdezném tőle, hogy mi a célja azzal, hogy megjegyzéseket tesz a fenekemre.
Ha az mondaná, hogy zavarja, már túl nagy, stb., akkor annyit mondanék, hogy megértem, hogy neki másmilyen fenékforma jön be, semmi gond, nem fogja többet látni az enyémet, max. ha néha véletlenül összefutunk az utcán.
2021. aug. 15. 18:24
13/17 anonim válasza:
Dobd ki!!!! Az ilyen pasi az kuka! Ezer másik akad az ujjadra. Idősebb is, akinek már benőtt a feje lágya, van egzisztenciája, és nem hogy nem zavarja a telt alkat, (nem 150 lg.ra gondolok) hanem egyenesen imádja! Nőként ne értékeld magadat annyira alul, hogy fesztivalozós csődtömegre pocsékolod az idődet, energiádat
2021. aug. 15. 18:49
14/17 anonim válasza:
Mostanában pont az ilyen alkatú csajok a menők, mint Te :) Lapos has és popsi. Edzős videókon is ilyenek vannak dögivel, hogy hogy csinálj ilyen alakot.
2021. aug. 15. 20:43
15/17 harebell válasza:
Én is szakítanék. Ha valami nem tetszik neki, szólhat nyugodtan normálisan, nem akadok ki. De ne piszkáljon és ne tegyen megjegyzéseket.
2021. aug. 15. 21:37
16/17 anonim válasza:
ha látványosan sokat híztam volna, akkor megérteném... ha csak kicsit, akkor nem zavarna, ha kulturáltan megjegyzi, hogy ha ez így folytatódik, valószínűleg nem fog hozzám vonzódni, minthogy viccelődjön... de először elbeszélgetnék vele szakítás helyett, aztán a reakciói alapján hoznám meg a végső döntést.
2021. aug. 16. 10:51
17/17 anonim válasza:
Ilyen alakkal ismert meg,ha nem tetszik neki el lehet menni, lapos hassal, kerek popsival hamar találsz nála jobbat. 2-3 kiló nem is látszik, ezen ne pattogjon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!