Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írhatnék neki, ha egész nap nem kerestük egymást?
A barátommal összevesztünk kicsit tegnap, pontosabban nagyrészt az én hibám, mert néha valami bekattan nálam, és úgy érzem, hogy nem szeret eléggé. Ma reggel írt, hogy tudja, hogy szeret engem, de nem csinálhatom ezt folyton, hogy folyamatosan megkérdőjelezem a szeretetét, mert később ennek rossz hatása lesz. Nem nyitottam meg, és azóta sem írtam, ő sem, és nem is hívtuk egymást...
Szerintetek akkor most szakítottunk? :(
Végül elolvastam most, amit írt, de nem tudok erre mit mondani, reggel sem tudtam, és meg is vagyok még mindig sértődve.
Vajon mit vár most tőlem? Egyrészt én is tudom, hogy ez nyilván nem jó dolog, és szeretnék változni, mert nagyon szeretem, de ez nem megy egyik napról a másikra.. Másrészt, ő bántott meg 1-2 dologgal.
Szóval nem tudom, most mit tegyek. Természetesen nem akarom elveszíteni, de képtelen vagyok mit írni, egyszerűen tényleg nem tudom.
Nem szakítottatok, de teljesen igaza van a srácnak. Ha így viselkedsz, akkor hamarosan megunja és szakítani fog.
Amúgy miért hiszed, hogy nem szeret eléggé?
Mondjuk azt se értem, hogy miért te vagy megsértve.
Pl. legutóbb azon akadtam ki, hogy van egy lány barátja, akivel még egyetemen csoporttársak voltak, meg néha buliztak együtt, és annyit mondott róla, hogy nem beszéltek azóta, utoljára tavaly látta egy buliban, és egyébként is barátja van. Feldobta múltkor az instagram nekem, tehát nem szándékosan kezdtem amúgy el nézegetni, és aztán megnéztem már utána a többi lány ismerősét is, és feltűnt, hogy ennek a lánynak gyakorlatilag mindenét lájkolja, bikinis videót is meg stb, (nem ribis amúgy), de a többi lánynál meg szinte semmi lájk... És ebből arra következtettem, hogy talán ő járni akart volna vele korábban, csak a lány nem. De amúgy a lány is lájkolja örökké, kommentel is néha. És nekem ez nagyon furcsa, főleg, ha már nem is beszélnek...
Azt mondta, hogy ő csak egy barát, és csak azért szokta lájkolni, de neki a lájkok semmit nem jelentenek, de ha szeretném, akkor abbahagyja. Meg mondta, hogy én vagyok neki az egyetlen, nem akar senki mást, stb. A viselkedése egyébként tényleg nem utal erre, iszonyat figyelmes és törődő.
Na szóval ilyenekre gondolok. Tudom, hogy paranoid vagyok, de nem szeretném, ha hülyének néznének, és ezért inkább résen vagyok.
Bocs de kiègtem
Csomó hozzàszólàsba olvasni ezt a problèmàt: jól szituàlt , tanult ,20 feletti emberek, k*rólàjkokat keresnek a partnerük közösségi felületein.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!