Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne legyen ebből sértődés?

Figyelt kérdés

A párom elutazott pár napra. Úgy volt, higy csak holnapután jön haza. Nekem holnap lesz egy fellépésem.

Tudni kell, hog a fellélés nekem mint kihívás fontos, de nem ragaszkodom ahhoz, hogy közönségem legyen. Jól esik, ha ott van valaki, de nem lesz nagy szám a dolog...

Mikor a párom mondta, hogy megpróbál hazaérni a műsorra, az volt az őszinte reakcióm, hogy inkább menjen haza pihenni.

Ezen annyira megsértődött, hogy azóta nem is beszéltünk. Pedig én csak nem szeretném, ha csalódna, elfáradna, állna a napon...

Nem akartam megbántani, de tényleg úgy éreztem, ez annyira nem nagy szám program.

Tudom, tudom, talán azt várta, hogy magyon fogok örülni, de én annak is örültem, hogy noat eltölt pár napot valahol, pihen. (Állataink vannak, mi nem tudunk egyszerre nyaralni)

Maz elején mondtam, hogy jobban örültem volna, ha bem megy és hekyette együtt kapcsolódunk ki, de megértettem a szempontjait...

Szerintetek mi a megoldás? Hogy kehet elejét venni a többi veszekedésnek?

2021. aug. 13. 22:46
 1/2 anonim ***** válasza:
18%
A GYK az egyszerű emberek platformja, nem a celebeké. Ha üzleti út meg fellépés van, akkor legyetek szívesek az Instagramra, Tiktokra, Twitterre stb. menni, nem itt szemetelni.
2021. aug. 13. 23:14
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Tisztázd vele, hogy miért mondtad ezt. Értékeled a gesztust, jól esik, de szerinted a pihenésre nagyobb szüksége lesz, a fellépés meg nem akkora szám. Valószínűleg azt gondolja, hogy ő nem olyan fontos, azért nem akarod, hogy ott legyen.
2021. aug. 13. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!