Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem hogy a barátnőm ne sértődjön meg rám ha nincs hozzá kedvem?
Milyen gyakran akarja ő?
Milyen gyakran akarod te?
Milyen gyakran utasítja vissza ő?
Milyen gyakran utasítod vissza te őt?
ha így van, ahogy leírod, akkor nincs a topon érzelmi készségek terén.
nem könnyű az élet azokkal, akik mindenből fesztivált csinálnak (úgy meg főleg nem, ha lenyugvás után sem lehet velük normálisan beszélni)
Ha nincs kedved szexelni vele, attól még megadhatod neki. Kinyalod és megnyugszik, nem csak dugás létezik...
Nálam mondjuk ritka, hogy a párom akarja én meg nem, de ha ő szeretne élvezni, én meg nem, attól megadom neki (bár olyankor azért megjön az ember kedve). Ahogy olyan is van nyilván, hogy neki nincs kedve, ezért csak ő elégít ki engem egyoldalúan.
Mellesleg inkább az a gáz, ha a párodnak kedve van, de nem tud téged felizgatni. Normális kapcsolatban ez általában nem úgy megy, hogy az egyiknek megjön a kedve és odaszól, gyerünk szexelni. Ha nincs is kedvem, azért vannak módszerek, hogy vegyen rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!