Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem hogy a barátnőm ne sértődjön meg rám ha nincs hozzá kedvem?

Figyelt kérdés
A legnagyobb természetességnek veszi hogyha ő nem akarja akkor békén hagyom de ha ő akarja és én nem akkor elkezd hisztizni. Amikor azt mondom hogy most nincs hozzá kedvem olyankor úgy veti a szememre hogy múltkor sem volt semmi (amikor ő nem akarta) mintha az én hibám lett volna és ő próbálkozott volna nálam és én visszautasítottam. Ilyenkor megsértődik és nem is hajlandó egy ideig hozzám szólni.

2021. máj. 6. 00:48
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Milyen gyakran akarja ő?

Milyen gyakran akarod te?

Milyen gyakran utasítja vissza ő?

Milyen gyakran utasítod vissza te őt?

2021. máj. 6. 00:55
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

ha így van, ahogy leírod, akkor nincs a topon érzelmi készségek terén.

nem könnyű az élet azokkal, akik mindenből fesztivált csinálnak (úgy meg főleg nem, ha lenyugvás után sem lehet velük normálisan beszélni)

2021. máj. 6. 01:16
 3/8 anonim ***** válasza:
5%
A homoszexualitás szex ezért jobb. Egy férfi nem hisztizik, viszont megadja a párjának azt, ami kell.
2021. máj. 6. 01:23
 4/8 anonim ***** válasza:
pfujjjjjjjjjjjj
2021. máj. 6. 09:01
 5/8 anonim ***** válasza:
61%

Ha nincs kedved szexelni vele, attól még megadhatod neki. Kinyalod és megnyugszik, nem csak dugás létezik...

Nálam mondjuk ritka, hogy a párom akarja én meg nem, de ha ő szeretne élvezni, én meg nem, attól megadom neki (bár olyankor azért megjön az ember kedve). Ahogy olyan is van nyilván, hogy neki nincs kedve, ezért csak ő elégít ki engem egyoldalúan.

Mellesleg inkább az a gáz, ha a párodnak kedve van, de nem tud téged felizgatni. Normális kapcsolatban ez általában nem úgy megy, hogy az egyiknek megjön a kedve és odaszól, gyerünk szexelni. Ha nincs is kedvem, azért vannak módszerek, hogy vegyen rá...

2021. máj. 6. 09:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
#3: Az aszexualitás meg még jobb. Milyen kár, hogy egyik sem választás kérdése...
2021. máj. 6. 09:24
 7/8 anonim ***** válasza:
78%
#5 hát lehet, hogy nálatok működnek ezek a "nincs hozzá kedvem" egyoldalú dolgok, szerintem meg bármilyen szexuális tevékenységről legyen is szó, akár egy szopásról, ha látom hogy a másik nem örömmel csinálja, akkor azt mondom, hogy ne erőltessük, majd legközelebb.
2021. máj. 6. 11:22
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
lehet ő is a tévképzetben él, hogy minden férfi állandóan akarja a szexet, és ha nem dugod meg a legyet röptében, nem is vagy igazi férfi. elég sztereotipikus gondolkodás, de meglepően sokan elhiszik, hogy a ffiak 100%a ilyen...és ha épp nincs kedved, akkor biztosan vele van a baj, rombolja az önbizalmát. beszélgess el vele, hogy neked is vannak érzéseid és alapból minden férfi más. ha nem érti meg, akkor meg elég kiábrándító, hogy egy agyatlan szexgépre vágyik
2021. máj. 6. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!