Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyenkor kinek érdemes keresni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor kinek érdemes keresnie a másikat?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyok együtt egy sráccal, heti 1-2x talizunk (ekkor ott is alszom náluk, nálunk sajnos erre nincs lehetőség). Utóbbi két talin nem igazán foglalkozott velem, mikor átmentem. Az elsőnél nem csináltam belőle ügyet, mert úgy voltam vele, hogy oké, így alakult.

De most a tegnapi kiverte a biztosítékot nálam, ott voltam vele. Eleve 2 óra az út hozzá tőlem, meg direkt úgy szerveztem az életem, hogy szabad legyek ma is délutánig, de egyszerűen nem foglalkozott velem (neki olyan a munkája, hogy nyáron minimális dolga van csak). Tegnap este 8-ra mentem át hozzá, 9-10 között telefonált, ma délelőtt sem velem foglalkozott (felkelés után ott hagyott a szobában, mikor lementem és beszélgettem at anyjával reggeli közben, akkor is átment másik szobába), aztán mikor megint elkezdett telefonálni 1 órát, akkor végül úgy döntöttem, hazajövök (4-ig tudtam volna maradni, mert úgy alakítottam az időbeosztást, de végül 1kor eljöttem). Egyszerűen feleslegesnek éreztem ott magam.

Nyilván érezte, hogy van valami bajom, és kérdezgette, mit csinált, de annyira rosszul éreztem magam és szomorú voltam meg csalódott, hogy mondtam neki, nem akarok erről beszélni. Igen, utólag tényleg picit gyerekes az egész, de egyszerűen annyira rosszul éreztem magam, a sírás kerülgetett, meg az anyukája is ott volt és nem akartam előtte balhézni... akkor úgy láttam jónak, hogy csak el akartam jönni és kész.

Azóta egyikőnk sem kereste a másikat. Kinek kéne felkeresni?

mindketten 23 évesek vagyunk (bár őszintén, ezt a sztorit így leírva inkább a tini szint...)

2021. jún. 2. 17:25
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ráadásul az anyja éppen egy családi programot szervezett, ahova engem is hívott és egyszerűen a barátom a beszélgetéshez hozzá sem szólt nagyon, átment egy másik szobába... nem is értem... 2 hónapos a kapcsolat. Nekem volt egy 3,5 éves kapcsolatom is, ahol ennél sokkal sokkal többet találkoztunk az exemmel. Oké, volt, hogy én is csak tanultam mellette, ő is dolgozott, de azért jobban odafigyeltünk egymásra.. 3 év után is.
2021. jún. 2. 17:31
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Ebben az esetben felesleges egymást keresni, hagyd a francba. Azt se érti, hogy mi bajod. Nem illetek össze. Ne erőlködj.
2021. jún. 2. 17:33
 3/12 A kérdező kommentje:
2-es, nem is mondtam neki, mi a bajom. Nyilván nem várom, hogy gondolatolvasó legyen, csak akkor annyira fel voltam paprikázódva, hogy nem akartam erről beszélni... csak el akartam jönni. Nem akartam ott az anyja előtt elsírni magam.
2021. jún. 2. 17:36
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Én szakítanék vele, mert ez nonszensz, amit csinált.
2021. jún. 2. 17:37
 5/12 A kérdező kommentje:
4-es, igen, rosszul esett. Pláne, mikor én direkt tegnap letudtam minden dolgom (amit alapvetően mára terveztem), hogy ne ma kelljen elintézni és többet legyünk együtt (ma ő is szabadnapos, nincs melója). És hozom az áldozatokat (igazából nem is áldozat, mert természetes, hogy így alakítottam), utazom 2*2 órát (ez is természetes, hogy megteszem).... de ennek a talinak konkrétan annyi értelme volt, hogy semennyi.
2021. jún. 2. 17:42
 6/12 anonim ***** válasza:
47%

Egyáltalán nem értek egyet 2,4-essel. Igenis el kellett volna mondanod, hogy elhanyagolva érezted magad, és rosszul esett. Nem fog azért keresni, mert azt hazudtad, hogy nem akarsz róla beszélni.

Én simán felhívnám, és elmondanám, hogy mit éreztem, már ha szeretnél javítani!

2021. jún. 2. 17:51
 7/12 A kérdező kommentje:

mindenképp akarok vele erről beszélni (ezért is kérdeztem, hogy ki keresse a másikat), de akkor annyira hülyén éreztem magam, hogy ott abban a helyzetben csak el akartam jönni...

Nyilván bennem van, hogy én hagytam őt ott, nekem kéne keresni, ugyanakkor megbántva érzem magam.

2021. jún. 2. 17:56
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Hú én a megbeszélés híve vagyok, de ha valaki annyira fafejű hogy azt se tudja hogy parkapcsolatban foglalkozni kéne a másikkal, szerintem én simán csak letiltanám. Ebből az idiótaból sose lesz jó társ, és mivel alig ismered, nem éri meg az időt meg az energiát hogy felnőttet alapvető dolgokra kezdj el megtanítani.
2021. jún. 2. 18:54
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg elég gáz az ő részéről, eleve ha nem is a párod, akkor is illene veled foglalkoznia, ha már odautaztál ennyit, de így, hogy ő elvileg a szerelmed.. hát én is kiakadtam volna. Bunkó szerintem. Én hagynám a fenébe.
2021. jún. 2. 19:14
 10/12 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem írhatnál te neki, de amúgy ha tényleg érdekelnéd, szerintem azon lenne hogy kiderítse mi a gond, azaz ő keresne nagyban téged
2021. jún. 2. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!