Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Makacs embernél meddig érdemes várni, hogy megbékéljen?
Figyelt kérdés
Osszevesztem egy pasival akivel alakult koztunk a dolog, en voltam a hibas de bocsanatot kertem, de nem meltatott valaszra, tudom, hogy makacs es buszke is.. Meddig érdemes varnom, hogy megbekel es hajlando szoba allni velem? Egy het? Vagy azutan mar fölösleges?2021. ápr. 24. 20:17
1/13 anonim válasza:
Én eleve nem kezdenék olyannal, aki bevágja a durcát. Az egy dolog, hogy megsértetted, az meg egy másik, hogy, mint egy óvodás, ignorál. Ha a bocsánat keres után egy napig nem reagálna, elengedném, mert később se lesz vele könnyebb. Én meg nem tűröm jól a hisztit.
2/13 anonim válasza:
Nem kell vele foglalkoznod, éld az életed. Ha akar, majd keres, bár jobban járnál ha nem keresne.
3/13 anonim válasza:
Én is elég makacs vagyok, de ha a másik hibázik és ezt beismeri és bocsánatot kér, akkor nem ignorálom, hanem megbeszéljük. Az már szituáció függő, hogy mi lesz a kimenetel, de biztos nem szórakoznék olyanokkal, hogy napokig nem válaszolok, pitizzen csak a másik. Ezzel így nem lehet mit kezdeni, szóval ha azóta már több nap eltelt, akkor inkább hagyd, nem éri meg a gyerekes hülyeségeivel szenvedned. Ha most ezt csinálja, garantáltan ez lenne máskor is.
4/13 anonim válasza:
Nekem a pasim kifejezetten makacs, de legkésőbb másnap meg szokott békélni, vagy magától vagy addig dorombolok neki, amíg tőlem.
5/13 anonim válasza:
Kérdés, hogy min vesztetek össze!
Ha rajtakapott, hogy éppen a dug a postás, akkor hiába kérsz bocsánatot.
Nem durcáskodik, csak végzett veled.
(Ez csak egy példa volt, ha valaki nem fogná fel)
6/13 anonim válasza:
5, lehet erről van szó, de ezt is illik közölni, ha már "alakult köztük a dolog".
7/13 A kérdező kommentje:
Sokszor celozgatott sok dologra, megelegeltem es en is elkezdtem ezt a jatszmat uzni, aztan durvan kimondtam amit gondolok, aztan o is.. De en kezdtem a vitat.
2021. ápr. 24. 21:58
8/13 A kérdező kommentje:
Meg az volt a bajom, hogy feszegette a hataraim mire hogy reagalok...
2021. ápr. 24. 21:59
9/13 anonim válasza:
Brr mi az hogy feszegette a határokat?? Semmi konkrétat nem mondasz... Lehet nem csak durcazig hanem ki is dobott
10/13 A kérdező kommentje:
Probalt feltekennye tenni... Nem akarok irni ennel konkretabbat mert nem szeretnem ha felismerne valaki..
2021. ápr. 25. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!