Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudom becsülni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom becsülni a törődést és miért vágyódom olyan kapcsolat után, amiben úgy bánnak velem, mint a szeméttel?

Figyelt kérdés

2021. aug. 13. 17:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekkori trauma, traumák, nem egészséges szemelyisegfejlodes.

Önbecsülés súlyos hiánya.

2021. aug. 13. 17:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát azt javaslom lépj ki minél előbb, mert ez kifog hatni az életed minden területére és alá fogod magad becsülni mindenben, értéktelennek fogod magad hinni és ezáltal a munkahelyen is lehetnek ebből problémák, vagy bárhol máshol. Menj el pszichológushoz is, mert nem normális az, hogy tisztában vagy vele, hogy úgy bánnak veled, mint a szeméttel és mégis vágysz rá.
2021. aug. 13. 18:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy csak ezt láttad kiskorodban, ez rögzült benned, vagy úgy érzed, nem vagy értékes, ezt érdemled.

Nekem sosem volt még párkapcsolatom, de ismerős az érzés az élet más területein...

2021. aug. 13. 20:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!