Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a nehéz helyzetben, hogy értessem meg a párommal, hogy segítsen?

Figyelt kérdés
A havi munkabéremet nem utalta a munkaadóm, egy olyan dologra hivatkozva, ami nem állja meg a helyét, ügyvéddel felvettem a kapcsolatot, ő is azt mondta, hogy ez nem elfogadható, fizetési meghagyásos eljárást indítottunk. Ebben a hónapban így nincs semmi bevételem, viszont a számlákat, rezsit, kaját, albérletet fizetnem kell ugyanúgy. A szüleimtől kértem kölcsön egy kisebb összeget, ők azonban vidéken élnek, kevesebbet keresnek, így nem tudtak annyit adni, amennyire szükségem van. Párommal külön kasszán vagyunk, tőle szeretném még megkapni a hiányzó összeget azzal, ha megkapom utólag a fizetésemet, akkor visszaadom neki maradéktalanul. Annyira kínosan érzem magam, hogy kéregetnem kell tőle, hogy el sem tudom mondani.
2021. aug. 13. 13:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Képezz aranytartalékot! Hiába keresel jól, ha ilyenkor nincs! A párom halálakor zároltak mindent! Mivel nem voltunk papíron senkik egymásnak ezért az összes pénzem amit vele kerestünk az ő számláján volt. Amihez semmi közöm! Pár ezer kp maradt nálam. Na ott megtanultam, hogy legyen tartalék! Hetekig nem ettem csak tésztát meg rizst... Senki meg se kérdezte, hogy segítsen e... Nyugi letoj a bajban mindenki!
2021. aug. 13. 13:33
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
A személyi kölcsön nem attól függ hogy van-e a számládon pénz, hanem attól, hogy van-e rendszeres bejelentett kerested.
2021. aug. 13. 13:33
 13/22 A kérdező kommentje:
Nagyon valószínű, hogy miután vége az egésznek fel fogok mondani, így a bejelentett keresetre nem hagyatkoznék.
2021. aug. 13. 13:35
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Már ne haragudj, de ha ilyen hiú vagy, akkor inkább halj éhen. Ehhez már nem tudok mit hozzáfűzni 🤷‍♂️ szerintem nem tudod, hogy miről szól egy párkapcsolat.
2021. aug. 13. 13:38
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél egy mély levegőt, állj elé, és mond el neki a történteket, te is tudod, hogy el kell mondanod, hisz nem fogod tudni kifizetni az albit és a számlákat.

Tedd fel magadnak a kérdést, fordított esetben te segítenél neki?

2021. aug. 13. 13:48
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Igazából ebben semmi probléma sincs, egyedül a munkáltatódnál. A párod, ha nem is tud róla, akkor hogyan segítsen? Valószínűleg azért adott eddig 10k forintot, mert nem tudta mire kell, és úgy gondolta, hogy lehet csak egy fontosabb dolog miatt kell egy kis plusz összeg. Ha elmondod neki, szerintem nem lesz gond, ha értelmes. Normális egy kapcsolatban, hogy kisegítitek egymást. A gondolkodásod meg nagyon rossz irányú, mert hatalmas problémát csinálsz egy kisebb dolog miatt. Azon változtass - szerintem.
2021. aug. 13. 13:55
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak példaként egyszer én is kisegítettem a párom, bár ő nem a lakást nem tudta fizetni, hanem új ágyat szeretett volna és a matracra már nem volt elég félretett pénze (gerincproblémás így azon nem spórolhattunk) Én adtam neki pénzt. Én is nő vagyok.
2021. aug. 13. 14:02
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Tedd félre a hiúságod. Ez most nem az az eset. En is hasonló vagyok, tudom hogy nehéz, de muszáj.

Amúgy meg ha nektek ettől jobb (meg azert sztem praktikus is) a kölcsönt papírozzátok le és ket tanú aláírja. Nagy cucc. Oké hogy a párod de lehetnek ebből kínos helyzetek is.

De azért a parod hogy a bajban is segítsen. Erről szól.

2021. aug. 13. 14:54
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
A párkapcsolatban elvileg egymást is kellene támogatni. Nem kell ebből hiúsági kérdést csinálni. Állj elé és monddel, hogy mi a helyzet. Nyilván ha nem beszélsz, honnan tudja mennyit kellene adnia.
2021. aug. 13. 15:08
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

"A havi munkabéremet nem utalta a munkaadóm, egy olyan dologra hivatkozva, ami nem állja meg a helyét"

Ha ez igaz, akkor miért nem lehet elmondani a párodnak??

Mi köze ehhez a hiúságnak?

2021. aug. 13. 15:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!