Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom tényleg csak ugráltat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom tényleg csak ugráltat?

Figyelt kérdés
Õ elvárja a mindennapi talalkozást. Azt mondja, én buszozzak be hozzá, mert én csak 2- fél3ig vagyok, õ meg fél ötig és csak 15 perc a busz nekem, neki nincs bérlete. Hétvége az övé, hozzánk sosem akar jönni csak én megyek hozzá mindig. Ha hazamegyek, akkor 2-3 óra múlva valamilyen ürüggyem rám ír, hogy unatkozik.
2021. aug. 13. 12:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy érzed, akkor igen. Ha nem önként és dalolva mész, hanem számodra ez teher is, akkor még inkább.
2021. aug. 13. 12:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Te nem az exemmel jársz? :D

Viccen kívül,volt hasonló kapcsolatom,szakítottam. Meguntam az egyoldúságot. Én mentem hozzá mindig, 45 perc utazás,ő sosem jött egy idő után már hétvégén sem. Ő is ilyenekre hivatkozott,hogy de nekem van bérletem,stb. Közben nekem több dolgom volt jóval,mint neki.

2021. aug. 13. 12:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne menj! Ha hiányzol, akkor vesz bérletet és megy. Enynire egyszerű. Nem rá kell haragudni, mert elfogadja, hogy ugrálsz, magadra haragudj, amiért csicskázol, ahelyett, hogy elvárásaid lennének.
2021. aug. 13. 12:24
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha érdekelnéd, akkor ő is menne, de így csak az üres óráit töltöd ki.

Elgondolkodnék a jövőn!

2021. aug. 13. 12:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Ő egyedül él, te pedig a csládoddal?
2021. aug. 13. 12:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Milyen laza helyeken dolgoztok..

Ha nincs bérlete vegyen jegyet, mi az oka, hogy csak nála találkoztok?

2021. aug. 13. 13:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, ez milyen kapcsolat? Akkor más programod nincs is soha, csak ő? Gondolom, te meg korábban kezdesz, nem? El sem mentek emberek közé együtt?? Csak nála? Nekem is volt ilyen, akkor telt be a pohár, amikor szintén elvárta, hogy nála találkozzunk mindig, aztán meg közölte, hogy mindig nála vagyunk, ugyan, miért nem takarítom ki a lakást meg miért nem főzök neki valamit.
2021. aug. 13. 13:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Neki mi a hobbija? És neked?
2021. aug. 13. 13:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Unaloműzés miatt? Ez igy durva..
2021. aug. 13. 13:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!