Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A családom nem szereti a barátomat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt a barátommal, már együtt élünk. A családommal párszor találkozott már, de a szüleim nem kedvelik a stílusát, idegesíti őket nagyon, több bajuk is van vele. Én is észrevettem rajta ezeket a problémákat, de engem eddig nem zavart annyira, nem tulajdonítottam neki akkora jelentőséget, mert jól érzem magam vele. Viszont nagyon adok a családom véleményére, és feszült vagyok tőle, hogy ők nem szeretik, ha jön majd hozzánk, mindig kényelmetlen lesz… szerintetek mi erre a megoldás?

2021. aug. 11. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
A családod majd szépen elfogadja, te pedig tedd fel magadnak a kérdést, vajon önálló felnőttként képviseled-e magadat a család véleményével szemben.
2021. aug. 11. 16:21
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Pontosan mi a bajuk a barátoddal?
2021. aug. 11. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz mit tenni, neked kell vele együtt élni, ha téged nem zavar, akkor őket sem kellene. Mi vele a problémájuk?
2021. aug. 11. 16:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a másik oldalt képviselem: az én családom sem kedvelte a barátomat, és sajnos kiderült, hogy okkal.
2021. aug. 11. 16:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon más személyiségek, azt gondolják, hogy a barátom okoskodó, sokat beszél. Ezért nem tudják elviselni a stílusát :/
2021. aug. 11. 16:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Majd túlélik. Te vagy vele együtt, ha te vele boldog vagy, akkor tartsák tiszteletben. Állj ki magadért, kettőtökért.
2021. aug. 11. 18:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát, az ha valaki okoskodik, tényleg rohadt irritáló. Főleg, mert észre sem veszi magát.
2021. aug. 12. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!