Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ha a barátom beleszól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha a barátom beleszól mire költök, pedig nem is élünk együtt?

Figyelt kérdés
Nem szoktam ész nélkül költeni a pénzt, van megtakarított pénzem is. De ha valamit szeretnék azt szeretném megvenni magamnak. Most pl. az nem tetszik neki, hogy leszeretném tenni a jogsit. Azt mondja akkor jobban fogok fogok pasizni, és veszélyes lenne nekem az úton közlekedni. De szerintem a pénz miatt sem tetszene neki, bár ezt nem mondta. Sokszor úgy érzem lelkiismeret furdalást akar bennem kelteni, mikor mondja neki már mennyi benzinbe kerül az, hogy hozzám jön udvarolni. Egyszer mintha az sem tetszett volna neki, hogy én egy drágább jégkrémet vettem.
2021. aug. 11. 11:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Még nem is éltek együtt és máris irányítani akar.

Mi lenne,ha együtt is élnétek?

Ha lesz jogsid, könnyebben mozogsz, kevésbé tud kontrollálni.

Amikor az ember felteszi magának a kérdést,mint te: "Sokszor úgy érzem lelkiismeret furdalást akar bennem kelteni" szinte minden esetben igazak a megérzések.

Szóval hallgass a megérzéseidre!

Mibe próbált még korábban beleszólni?

Nyilván nem ez az első eset...

2021. aug. 11. 12:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Féltékeny, kontrollmániás, önző ember. Menekülj.
2021. aug. 11. 12:35
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Saját tapasztalatból mondom, hogy menekülj! Minél előbb szállj ki, amíg még könnyen megy!
2021. aug. 11. 13:32
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Te mit eszel benne? Menekülj...
2021. aug. 11. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!