Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom sokat játszik, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom sokat játszik, mit tudnék tenni? Többi lent.

Figyelt kérdés

A párom nagyon sokat játszik videójátékokkal xboxon. Reggel 8-tól este 9-ig dolgozik, és képes még oda ülni utána játszani ahelyett, hogy együtt lennénk kicsit, azt a pár órát, mert másnap meg kezdődik elölről az egész.

Szabadnapjain is legtöbbször játszik, képes 5-6-7 órákat az xbox előtt ülni egyhuzamban, és mikor szóvá teszem, azt mondja, hogy szerinte ez nem sok, hanem normális. Ő 25 éves én pedig 20. Ti mit tennétek a helyemben?

2021. aug. 9. 22:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
döntsd el, hogy mit szeretnél. ez egy olyan hobbi amiról a te kedvedért sem akar lemondani. vagy te is el kezdesz vele játszani es igy toltotok el egymással időt, vagy szakíts vele es keress egy olyan pasit, akinek te vagy fontosabb
2021. aug. 10. 09:08
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

A párom is gamer, tudtam, amikor összejöttem vele. Nem is írok ki kérdést ide, mert tudom, hogy néha tényleg rohadtsokat játszik.

Nem zavar. Ha zavarna már nem lennék vele.

Mivel viszont neked nem oké, és egy hobbitól (szenvedély?) akarod eltiltani, inkább szakíts.

2021. aug. 11. 16:38
 23/26 anonim ***** válasza:
67%

Én is és a férjem is "gamerek" vagyunk. Én egy kicsit jobban, ha nem játszom, játékokról nézek videókat, és ha belegondolok, a mindennapjaim szerves része ez.

Ettől függetlenül mindketten dolgozunk, felelősségteljesek vagyunk, éppen most tervezünk gyermeket vállalni, és minden olyasmi ami egy felnőtt élettel jár...

Ő is játszik, tiszta kocka, együtt is játszunk, közös a hobby. Próbáld ki te is, szuper közös játékok vannak xboxra is, bár mi pl a ps4-et és most már az 5-öt is, jobban szeretjük.

Bár lényegtelen, biztos van 2-konzolos játék xboxra is, lehet a párodnak is imponálna ha te is játszanál, próbáltad ezt már?

Illetve, azért abban igazad van, hogy hétvégente együtt lehetnétek, kirándulhatnátok, hétköznap nekünk is más mert mi is rengeteget dolgozunk, együtt szoktunk szenvedni amúgy, panaszkodunk egymásnak, hétvégente lőni járunk jőtérre konkrétan feszültség levezetésnek. Akár ezt is kipróbálhatnátok. :)

2021. aug. 13. 13:41
 24/26 anonim ***** válasza:
51%
23. Gondolom gyerek nincs...
2021. aug. 13. 17:01
 25/26 anonim ***** válasza:
24. Nem mindenki szeretne gyereket, ezt jó lenne végre megérteni.
2021. aug. 13. 17:02
 26/26 anonim ***** válasza:
23.as vagyok, és jól látod, gyerek nincs. Majd lesz, már próbálkozunk hogy legyen. Tehát szeretnénk gyereket, de igaza van az utolsó valaszolónak, ha nem akarnánk az se lenne baj. Azzal is tisztában vagyok, hogy ha lesz gyerek nem lesz ennyi időm játszani, de mivel engem egy nagyon szoros, szeretetteljes család vesz körbe nem lesz olyan, hogy majd belefulladunk a gyereknevelésbe, rengetegen fognak segíteni (tesóim, szüleim, sogorom, anyósom) tehát, ha majd a picivel más fog foglalkozni, vagy majd aludni fog, vagy ha az apjával vagy bármelyik csaladtaggal elmegy valahová, bármi ilyesmi, lesz lehetőségem egy picit játszani, biztosan ki is fogom használni. :)
2021. aug. 15. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!