Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert jatszik az erzeseimmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert jatszik az erzeseimmel?

Figyelt kérdés
Neha jo minden, normalisan elvagyunk. Aztan gondol egyet es teljesen elkezd ignoralnk engem, besertodik mindenen es nem a menstruacio miatt. Ilyenkor teljesen leszar es miota tudja hogy nekem ezzel fajdalmat okoz azota megjobban csinalja es meg surubben. Mintha elvezne hogy fajdalmat valt ki belolem. Nemtudom miert csinalja. Nyilvan en sem vagyok tokeletes, vannak hilyesegeim, de ha tudom valsmirol hogy faj neki akkor azt meg veletlenul sen csinalom. O pedig direkt. 22/F es tudom hogy ferfikent nem ez a helyes hanem leszarni az egeszet, de nemem nem megy.
2021. júl. 8. 23:25
 1/10 anonim ***** válasza:
39%
Személyiségzavaros.
2021. júl. 8. 23:35
 2/10 anonim ***** válasza:
3%
Terhesség 🤰 lehet a dologban
2021. júl. 8. 23:46
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Mi akadályoz meg abban, hogy elmondd neki, hogy neked ez nem fér bele, ez volt az utolsó? És tényleg elküldenéd.. Nyilván nem a menstruáció miatt, de egyértelműen nem érdekled, ha fontos lennél, akkor nem provokálna.
2021. júl. 8. 23:56
 4/10 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki hogy ez faj es mindig mondja hogy o nem direkt csinaltja meg minden de aztan meg megcsinalja ujra es ujra es mikor latja hogy nekem faj akkor meg ratesz egy lapattal pl aztmondja hogy elmegy bulizni es annyi nem beszel velem akar 12 18 oraig sem utana(nem elunk egyutt még) De persze ha aztmondom neki hogy valtoznia kellene akkor elojon hogy csak en vagyok a szar stb es mindig azzal zarul hogy vegul en kerek bocsanatot azert is amit o tett.
2021. júl. 9. 00:45
 5/10 anonim ***** válasza:
63%
Fiatalok vagytok, bulizzatok együtt! Abban viszont igaza van, ha te nem tudsz/akarsz vele menni, akkor bízz meg benne, amíg nem ad rá okot. Felesleges a hiszti, azt csinál, amit akar, kívánj neki jó szórakozást.
2021. júl. 9. 00:58
 6/10 anonim ***** válasza:
29%
Teszteli mennyire vagy férfi. Küldd el a jóédesbe, neveld meg, ugass vele, aztán szard le, azonnal a nyakadba ugrik.
2021. júl. 9. 01:22
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Mert nem szerelmes csak használ téged mint egy kacatot.
2021. júl. 9. 01:31
 8/10 anonim ***** válasza:
6osnal a pont.
2021. júl. 9. 07:49
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem mindkettőtökkel van gond. Vele jóval nagyobb, az tény.

"besertodik mindenen es nem a menstruacio miatt. besertodik mindenen es nem a menstruacio miatt. " > Ezzel akaratlanul is azt vetíted előre, hogy ha szerinted egy lány feszült, szomorú vagy bármi negatív, akkor az csak a vörös hadsereg támadása miatt lehet.

"ferfikent nem ez a helyes hanem leszarni az egeszet," > Ha a leszarni az egészet alatt a szakítást érted, akkor tényleg az lenne a helyes. Ha viszont normális kapcsolatban leszel majd, normális lánnyal, akkor igen is, az lesz a helyes, ha bevonódsz érzelmileg. Egy normális ember viszonozni fogja.

2021. júl. 9. 10:00
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem mondtam ilyet hogy egy no csak menstruacio miatt lehet ilyen. Csak meg akartam elozni ezeket a kommenteket.
2021. júl. 9. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!