Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom sokat játszik, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom sokat játszik, mit tudnék tenni? Többi lent.

Figyelt kérdés

A párom nagyon sokat játszik videójátékokkal xboxon. Reggel 8-tól este 9-ig dolgozik, és képes még oda ülni utána játszani ahelyett, hogy együtt lennénk kicsit, azt a pár órát, mert másnap meg kezdődik elölről az egész.

Szabadnapjain is legtöbbször játszik, képes 5-6-7 órákat az xbox előtt ülni egyhuzamban, és mikor szóvá teszem, azt mondja, hogy szerinte ez nem sok, hanem normális. Ő 25 éves én pedig 20. Ti mit tennétek a helyemben?

2021. aug. 9. 22:16
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
60%
Kuka! Csak rosszabb lesz!
2021. aug. 9. 22:19
 2/26 anonim ***** válasza:
76%
Ha nem tetszik, keress mást. Ő ilyen, ne akard megváltoztatni, eltiltani a hobbijától.
2021. aug. 9. 22:19
 3/26 anonim ***** válasza:
53%

Elbeszélgetnék vele a helyedben elég komolyan. Magamból kiindulva én is sokat játszottam és mikor ezt felismertem akkor megszabadultam tőle elég drasztikus módon. Teljesen nullára, elad, egyszerűsít stb.

Ha ő maga nem ismeri ezt fel akkor hiába minden. Viszont tudsz neki segíteni, ha engedi és nem kap dührohamot. Írja le egy papírra miből áll egy napja, mindent idővel megjelölve aztán nézze meg!

Sok sikert!

2021. aug. 9. 22:22
 4/26 anonim ***** válasza:
43%
Ha szerinte ez a “normalis” , akkor tul sok jora ne szamits hosszabb tavon. Gyerek meg.
2021. aug. 9. 22:23
 5/26 anonim ***** válasza:
77%
Kérd meg, hogy ne játszon szombaton vagy vasárnap. Szervezzetek valami programot a többi napon meg engedd. Ha ez nem működik vagy nem elég neked akkor sajnos előbb vagy utóbb vége lesz
2021. aug. 9. 22:23
 6/26 anonim ***** válasza:
7%
Ha van egy kis ideje, gondolom szétteszed neki...
2021. aug. 9. 22:24
 7/26 anonim ***** válasza:
54%
Szervezz(bár nem a te dolgod lenne) olyan programokat, amiket együtt csináltok. Mozi, séta, túra, biciklizés stb, akármi. Ha egyikre se vevő, akkor tudod a dolgod. :D
2021. aug. 9. 22:28
 8/26 anonim ***** válasza:
37%
"Mozi, séta, túra, biciklizés stb, akármi" Egy gémernek ezeket ajánlod? :D
2021. aug. 9. 22:39
 9/26 anonim ***** válasza:
71%
7-es vagyok. :D Az a lényeg, hogy a játék helyett találjon valami mást is. Én is szoktam néha játszani, de szeretek kosarazni, túrázni pl. Moziba járni pl pont nem, de a közös filmezés az ok. Attól még, hogy valaki "gémer" miért ne szerethetné valamelyik társas programok egyikét is, vagy te csak egy dolgot szeretsz az életben ? :D
2021. aug. 9. 22:44
 10/26 anonim ***** válasza:
70%
Játssz vele, kérdezz idegesítően sok hülye kérdést a játékokról, majd elmegy a kedve. Egyébként szerintem szakíts vele ha nem hajlandó kompromisszumokra.
2021. aug. 9. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!