Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan bocsássam ezt meg neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bocsássam ezt meg neki?

Figyelt kérdés
Vakáción voltunk, összevesztünk. Este 10-kor bepakoltam a böröndeimet és elindultam a semmibe, mert azt mondta hogy látni se bír, hallani sem akarja a hangom. Az otthonunktól 600 km re nyaraltunk. Taxit hívtam, hotelben aludtam, 3 vonattal értem végül haza. Se az éjjel nem hívott, se másik nap hogy lássa melyik útszélen töltöttem az éjszakát vagy egyáltalán élek e. Szeretem, és elismerem én sem vagyok tökéletes, talán én is tehetek a veszekedésről, de szerintem ezt akkor sem érdemlem... Azóta sem keres, egyszer hívott hogy lássa átvettem e az autóm kulcsát az anyjától, aki nem tud persze semmiről semmit. A Facebook - ján ott van minden képünk, mintha semmi sem történt volna.
2021. aug. 9. 19:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
79%

Engem csak az érdekelne, hogy te mégis honnan tudtad meg, hogy visszaírt neki. Mert gondolom nem véletlenül a szemed sarkából láttad, és nem is beismerte.

Jól sejtem, hogy beleolvasol az üzeneteibe és ő már görcsösen, szorongva inkább a hátad mögött intézte ezt? Mert nekem a "már nem bír elviselni" erre utal...

Én se tudnék elviselni senkit, aki mint valami nyomozó olvasgatja az üzeneteim és még számon is kér, hogy én mit beszélek és kivel.

2021. aug. 10. 07:58
 12/23 anonim ***** válasza:
51%
Nyilván a gyerekei az elsők, ezt buktad a hisztiddel.
2021. aug. 10. 08:40
 13/23 anonim ***** válasza:
84%
Teljesen igazad van, Kérdező. Jól tetted, hogy eljöttél. És sajnos nagyon nem jó jel, hogy nem keres egyáltalán. Szerintem ideje más pasit keresni...
2021. aug. 10. 08:48
 14/23 anonim ***** válasza:
59%
Ja, és mostantól csak és kizárólag te leszel a feketeseggű hülye. Ne foglalkozz vele.
2021. aug. 10. 08:49
 15/23 anonim ***** válasza:
90%
(Mármint itt a gyakorin.)
2021. aug. 10. 08:50
 16/23 anonim ***** válasza:
93%

"Volt hogy Facebook rol képet küldött neki rólunk hogy magyarázatot kérjen hol van velem,és hol vannak a gyerekek."

Ezt úgy olvasom, hogy "Volt hogy Facebook-rol képet küldött neki rólunk hogy magyarázatot ADJON {a volt feleségnek}, hol van velem,és hol vannak a gyerekek."

Aki szerint ez normális (nyilván meg volt beszélve, hogy a Kérdező + a párja + a gyerekek elmennek 1 hétre vhova és nem emberrablás történt), az kicsit szálljon már magába és gondolkodjon el, hogy neki ez hogy esne.

2021. aug. 10. 08:55
 17/23 anonim ***** válasza:
27%

Szóval ez egy komplikált kapcsolat, mivel a gyerekek miatt meg ha akarna sem tud minden kapcsolatot megszakítani a volt feleségével.

Ezt te még tetézed azzal, hogy belenézegetsz a telefonjába és kivágod a hisztit.

Fogd fel, hogy a gyerekek sokkal fontosabbak egy jo apának, mint te. Emiatt muszáj neki a volt feleségével is jóban lennie.

Ezt vagy elfogadod vagy hiszti nélkül lelépsz.

2021. aug. 10. 09:05
 18/23 anonim ***** válasza:
80%

17

Bleh.

Nekem az a párom (exem), aki nem az apja a gyerekeimnek, PONT OLYAN FONTOS VOLT, mint a gyerekeim. Máshogy.

Utálom ezt a marhaságot, hogy "a gyerekek a legfontosabbak". NEM. A párunk a legfontosabb abban az esetben, ha közösek a gyerekek. És ha nem közösek, akkor ugyanolyan fontosak.

2021. aug. 10. 09:16
 19/23 anonim ***** válasza:
77%
jajj engem is a hideg ráz ettől, hogy a gyerek a világ közepe, a legfontosabb, neki kell alárendelni mindent. aztán amikor elhúz 18 év múlva, majd leshetek, hogy miért nincs mellettem senki, csak mert a gyerek oltárán beáldoztam az összes kapcsolatomat
2021. aug. 10. 14:34
 20/23 anonim ***** válasza:
20%

Az régen rossz, ha a gyerekek érdekei fele helyezed a partneredét.

A gyerek jon eloszor. Azutan te, azutan a parod.

2021. aug. 10. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!