Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy ideje teljesen elhanyagol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ideje teljesen elhanyagol a barátom, nem árultam el neki, hogy lesz mellplasztikám, szerintetek mi lesz?

Figyelt kérdés

Egy ideje csak a maga dolga után megy, hétvégente 1 napot tudunk találkozni és fut haza, több idot tölt a barátaival.

Sosem volt elég önbizalmam, azonban úgy érzem a mellnagyobbítás segítene ezen. Már voltam konzultáción, illetve megvan rá a félretett pénz, amit megkerestem.

Gondoltam, hogy az egyetem végére ezzel ajándékoznám meg magam, hogy a párom csak utólag tudja meg.

Mi a véleményetek?

23N

2021. aug. 9. 08:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
83%
Én simán elzavarnálak, ha hazaállítanál két lufival.
2021. aug. 9. 08:42
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Utálom a szilikon melleket (biszex vagyok), de a te dolgod. Viszont én azért sem mondanám el a barátomnak, mert hanyagol, ilyenkor lehet a legjobbakat lázadni😈
2021. aug. 9. 08:44
 13/25 anonim ***** válasza:
97%

Nem tudom, hogy mekkoràk a melleid, de csak akkor műtesd meg ha tényleg nagyon kicsik.

A nagy mell rengeteg komplikàcióval jàr. Fàj tőle a hàtad, nehéz bàrmilyen ruhàt felvenni hozzà, nehéz fürdőruhàt és melltartót talàlni hozzà, és minden pasi azt hiszi, hogy attól, hogy nagyobb a melled, könnyen kapható vagy mindenre. Ha A-s a kosàrméreted, akkor még azt mondom oké, de felette màr felesleges. Nekem természetesen nagy, és hidd el, tapasztalatból beszélek. Ha tehetném, màr rég kisebbítettem volna egy C-sre maximum.

2021. aug. 9. 08:55
 14/25 anonim ***** válasza:
97%

15

Az A-s kosárméret még egyáltalán nem elképzelhetetlenül kicsi, nekem AA volt a méretem, mostanában A és még így is volt/van mellem.

Vannak teljesen lapos nők, nekik viszont rendkívül fájdalmas a műtét.

2021. aug. 9. 08:59
 15/25 anonim ***** válasza:
91%
Nem látok összefüggést a mellplasztikád és a kapcsolatod között. Szerintem az nem változtatja meg. Max jól meglepődik, vagy mond ezt meg azt...
2021. aug. 9. 09:35
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha elhanyagol akkor végképp semmi köze hozzá.De ne miatta csináld meg
2021. aug. 9. 10:16
 17/25 anonim ***** válasza:
58%
Szülés után csináltasd meg te észlény!
2021. aug. 9. 10:49
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Háát.. én eléggé kiábrándulnék utána a barátnőmből, de persze az ő teste, azt csinál vele, amit akar.

Itt viszont teljesen rossz irányból közelíted meg a problémát. Ez nem egy kapcsolat. Nem illetek össze, és gyanítom, részéről a kellő érzelmek sincsenek meg. Te meg kis butuska vagy, ha ezt a nem működő kapcsolatot akarod erőltetni.

2021. aug. 9. 12:02
 19/25 anonim ***** válasza:

Nem a mellmérettől függ, mennyire fájdalmas, nekem egyáltalán nem volt mellem, és alig fájt, most is csak egy B kosarat töltök ki, pedig átlagosan nagyot rakattam be, azt a méretet,, amiből a legtöbbet rakják, középmagas profillal.

Szerintem tök jó, hogy teszel magadért, de 5x gondolt át, a pasival meg egyértelműen szakíts.. Nem mertek beszélni fontos dolgokról, tesz is rád, meg sem tudsz nyílni neki, nem szán rád időt.. dobd, a cickókat meg tartsd meg, de tudd, hogy sokan vesztenek az érzékelésből, akár örökre(pl én), és sosem fogod úgy érezni, hogy a sajátod. Még ha hozzá is szoksz, akkor is minden alkalommal a fejedben lesz, hogy vigyázz rá, mert nem valódi. Véded majd hidegtől, melegtől, sérüléstől, 5x meggondolod, hogy emelj e valami nehezet és mindig röhejesen fog kinézni, ha emelsz valamit, ami kb 2 kg, nagyon csúnya olyankor:)

Amúgy klassz, én ezekkel ki tudtam békülni, de csak mert borzalmas volt előtte a cicim(itt is mindenki megszavazta, hogy jó ötlet volt, még az is, aki utálja a műmellet), egyszerűen kellett ahhoz, hogy embernek érezzem magam, ne csak valami elhasznált rngynak(szoptatás). Szóval jó ötlet is lehet akár, hajrá, de a pasi felejtős.

2021. aug. 9. 15:56
 20/25 anonim ***** válasza:
83%
Ha nekem tetszene egy lány, és mellplasztikáztatna, többé nem állnék szóba vele. Ki szeret luftballonokat nyomkodni? Az már nem olyan, mint egy rendes mell.Ne tedd!!!!!!!
2021. aug. 10. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!