Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha duci vagyok de semmi mellem nincs?
168cm/69kg
Sajnos elegge kover vagyok de a mellem az szinte teljesen lapos
En edzenek hogy meg tobbet fogyjak de az a baj hogy feltem azt a nagyon keveset ami van(a mellemet)
Attol felek hogy ha tovabb edzek akkor a mellembol fogok fogyni. Ez igaz?
Mar gondolkoztam a muteten is. Nektek mi a velemenyetek rola?
Szerintem a magasságodhoz megy ez a kg
Miért is lennél kövér???
Végülis a kérdésben azt írtad, hogy “semmi melled nincs”, tehát nem veszítenél semmiből:D
Így még lehetsz akár egy szexi amazon, kár lenne emiatt megvonnod magadtól az edzést.
Az edzés amúgy mindenkinek jól jön, még vékony embereknek is, tehát nem értem miért ne edzhetnél, elvileg nem fogyásra van, hanem azért, hogy formásabb légy.
A legtöbb férfinek semmi baj a vékony, de kismellű nőkkel (nézdd meg, hogy mennyi híresség ez az alkat, akire a férfiak mozdulnak)
A legtöbb férfinek a kerekebb (te azért nem tűnsz nagyon kövérnek), és dús keblű csajok ellen sincs kifogása.
Nos, te pedig választhatsz, hogy melyik irányt akarod, mert a kettőből csak azt hozod, ami igazából senkinek sem az esete
Fogyjál le!
Sokkal több férfi van, aki a kis mellű nőket szereti, mint aki a dagadtakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!