Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha duci vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha duci vagyok de semmi mellem nincs?

Figyelt kérdés

168cm/69kg

Sajnos elegge kover vagyok de a mellem az szinte teljesen lapos

En edzenek hogy meg tobbet fogyjak de az a baj hogy feltem azt a nagyon keveset ami van(a mellemet)

Attol felek hogy ha tovabb edzek akkor a mellembol fogok fogyni. Ez igaz?

Mar gondolkoztam a muteten is. Nektek mi a velemenyetek rola?

2020. nov. 10. 23:11
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom, igazából nem a mell teszi a nőt egésszé.
2020. nov. 10. 23:14
 2/29 anonim ***** válasza:
59%
Az nem zavarna, ha nem lenne melled, de, ha tényleg "kövér" vagy az igen. Meg a szilikon is
2020. nov. 10. 23:14
 3/29 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudsz csak egy bizonyos helyről fogyni (ahogy a fiuk sem tudnak csak hasra fogyni). Amúgy ha ésszel csinálod csak segíteni fog a mozgás és a diéta
2020. nov. 10. 23:21
 4/29 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem a magasságodhoz megy ez a kg

Miért is lennél kövér???

2020. nov. 11. 04:47
 5/29 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem nem baj ha mellből is fogysz, legalább nem fog lógni. Meg addig fogyj amíg fiatal vagy és nem kell mindent felvarratni. Kis mellel is ugyanúgy lehetsz szexi.
2020. nov. 11. 07:04
 6/29 anonim ***** válasza:
95%
Vizsgáltasd ki magad IR/PCOS-re. Melled sajnos nem fog nőni tőle, de legalább magyarázatot kapsz rá, hogy miért nincs, illetve kaphatsz gyógyszert (metformin hatóanyagút), amivel - az ilyen esetben szükséges diéta és mozgásprogram mellett - könnyebb, gyorsabb lesz a fogyás. Meg akkor már pajzsmirigyet is nézess, és ne csak TSH-szintet (de a TSH-nál is figyelj, a laborok ref. tartománya túl széles, pl. a 4,00-s érték már bőven nem jó!).
2020. nov. 11. 07:13
 7/29 anonim ***** válasza:
23%
Fogyjál le, legyél vékony, mert a vékony, laposmellű lányok csinosak. A dagadt- laposmellűek nem annyira.
2020. nov. 11. 07:15
 8/29 anonim ***** válasza:
92%

Végülis a kérdésben azt írtad, hogy “semmi melled nincs”, tehát nem veszítenél semmiből:D

Így még lehetsz akár egy szexi amazon, kár lenne emiatt megvonnod magadtól az edzést.

Az edzés amúgy mindenkinek jól jön, még vékony embereknek is, tehát nem értem miért ne edzhetnél, elvileg nem fogyásra van, hanem azért, hogy formásabb légy.

2020. nov. 11. 08:26
 9/29 anonim ***** válasza:
34%

A legtöbb férfinek semmi baj a vékony, de kismellű nőkkel (nézdd meg, hogy mennyi híresség ez az alkat, akire a férfiak mozdulnak)

A legtöbb férfinek a kerekebb (te azért nem tűnsz nagyon kövérnek), és dús keblű csajok ellen sincs kifogása.

Nos, te pedig választhatsz, hogy melyik irányt akarod, mert a kettőből csak azt hozod, ami igazából senkinek sem az esete

2020. nov. 11. 08:58
 10/29 anonim ***** válasza:
48%

Fogyjál le!

Sokkal több férfi van, aki a kis mellű nőket szereti, mint aki a dagadtakat.

2020. nov. 11. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!