Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha duci vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha duci vagyok de semmi mellem nincs?

Figyelt kérdés

168cm/69kg

Sajnos elegge kover vagyok de a mellem az szinte teljesen lapos

En edzenek hogy meg tobbet fogyjak de az a baj hogy feltem azt a nagyon keveset ami van(a mellemet)

Attol felek hogy ha tovabb edzek akkor a mellembol fogok fogyni. Ez igaz?

Mar gondolkoztam a muteten is. Nektek mi a velemenyetek rola?

2020. nov. 10. 23:11
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
47%
A fogyas a te dolgot, nagyobb mellett a plasztikai sebesz tud csinalni, ha ez kell ahhoz, hogy vonzonak erezd magad. En a fogyassal kezdenem, akkor lehet rajossz, hogy a masikra felesleges penzt kidobni.
2020. nov. 11. 17:13
 22/29 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat :)
2020. nov. 11. 22:47
 23/29 ReGina... ***** válasza:
100%

Nem vagy kövér.

Most lehet le pontoznak de ilyen paraméterekkel amit írtál lehetetlen hogy kövér légy.

Én pl.az vagyok 95kg/165cm és emlékszem amikor fogytam egy tízest már sokkal csinosabb voltam és már akkor sem mondták rám ha meglátták hogy kövér lennék sokan el sem hittem mikor mondtam hány kg vagyok.

Szóval kétlem hogy te 69kg.al kövér lennél.

Persze fogyhatsz ha akarsz, de szerintem nem fogynod kellene max erősítened egy picit. Formálni egy kicsit, edzeni mint sem fogyózni.

2020. nov. 12. 09:50
 24/29 anonim ***** válasza:
Ennyi kiloval hogy lehetsz duci??
2020. nov. 24. 17:47
 25/29 anonim ***** válasza:

"En edzenek hogy meg tobbet fogyjak de az a baj hogy feltem azt a nagyon keveset ami van(a mellemet)"

Csak megmozdulni ne kelljen, igaz?

2020. nov. 25. 14:59
 26/29 A kérdező kommentje:

Miért kell ilyet írni???

Ugy csinalsz mintha annyira ismernel hogy tudnad hogy szoktam e mozogni

Kepzel el hogy igenis szoktam heti 5x 6x edzek két orakat de vegulis tenyleg nem mozgok igazad van🙄

2020. nov. 28. 12:45
 27/29 anonim ***** válasza:
47%

"En edzenek hogy meg tobbet fogyjak"

Egy nagy szrt edzel:)

2020. nov. 28. 12:56
 28/29 A kérdező kommentje:

Jolvan akkor ne hidd el nem nagyon izgat

Csak tudod edzes nelkul nem sikerult volna 25 kg-t fogynom

2020. nov. 28. 13:00
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy túl gyorsan fogytál?
2020. dec. 1. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!