Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik bántalmazó kapcsolatban voltak, vagy vannak, azok miért kapnak másoktól megjegyzéseket?
#12 Arról az állapotról beszélsz, amikor már felismerte az illető, hogy bántalmazó kapcsolatban él. Sokaknak akkor jön el a felismerés, amikor már közös hitel, gyere van. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy nekem hamarabb leesett a tantusz.
Én sokáig nem is vettem észre, hogy áldozat vagyok, pedig durván visszaélt a szeretetemmel, jóindulatommal. Sőt, magát helyezte áldozat szerepbe, akivel kitolnak a szülei, kitol vele a csúnya, gonosz főnök, a tanárok, mindenki. Azt már nem vette be a gyomrom, amikor engem vont felelősségre valamiért, amit ő rontott el egy személyben. Ha esetleg olyan történt, hogy nem kívántam a szexet, és visszautasítottam, akkor hisztiket vágott le, hogy úgy érzi, nem szeretem, nem kívánom, OLYAN, MINTHA KITÉPNÉK A SZÍVÉT A HELYÉRŐL (teátrális) és különben is, egy kapcsolatban ez a dolgom. Azt vettem észre csak, hogy sosem volt jó kedvem, vagy csak nagyon ritkán, és állandóan fáradt voltam, majd' elaludtam úton, útfélen. Hiszen minden energiámat arra fordítottam, hogy az ő apró-cseprő gondjait is megoldjam, miközben kizsákmányolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!