Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új munkám lett amiatt levágattam a hajam, és páromnak meg nemm tetszik mit tegyek?
"És mondta valaki, hogy nincs hozzá joga? Fhaszért kell kiforgatni a másik ember szavait, 13-as egy szóval nem mondott olyat, hogy a Kérdező a barátja tulajdona lenne, hanem azt mondta, hogy ne csodálkozzon, ha nem fog neki tetszeni. Kimondta azt, ami valószínűleg megtörténhet. Ennyi."
Nem írtam, hogy a 13-as válaszoló ezt mondta. Csak úgy tényközlésként írtam. És nem pont azt írta, hogy ne csodálkozzon, ha nem fog neki tetszeni, hanem, hogy ne csodálkozzon, ha megcsalja. Azért elég nagy a különbség.
30 Nagyon álszent módon állsz hozzá. Neked sem tetszik minden és mindenki. Ha a te párod szándékosan olyanná tenné a külsejét ami számodra visszataszító,akkor neked sem tetszene. De akkor nem tartanád magad felszínesnek.
Egyébként felesleges keverni a szezont a fazonnal. Te hoztál egy döntést és direkt olyat változtattálagadon,amiről tudtad nagyon jól,hogy nem vonzó a párodnak. Most meg azon vekengsz,hogy nem tetszik neki. Ezt kár párhuzamba állítani olyan dolgokkal,amiről nem tehet senki. Pl baleset,öregedés...
22 vagyok
Egy baleset az egészen más, mert arról nem tehetsz. Ha szándékosan levágatod a hajad vagy hagyod hogy rábeszéljenek, arról viszont igen. Persze ez elsülhet jól is, mert erre is van precedens, de ez egy nagy lutri, ismeri kell a párod ízlését.
Ismerősi körömben tudok olyan esetről ahol a fodrász vette rá a nőt hogy szőke legyen mondván kevésbé látszik a lenövés és szerinte mennyire jól állna neki, majd hazament és férje közölte hogy neki a szőkék nem jönnek be. Az elég necces ha egy nő ezt nem tudja a párjáról, de mindegy. A nő szépen visszament a fodrászhoz és visszafestette a sötét barnára és mindenki boldog.
Azok a nők akik meg gondolnak egyet és égő vörösre vagy kékre festetik a hajukat poénból azokkal meg nem mutatkoznék együtt mert nem tudom felvállalni.
Én továbbra is úgy gondolom, ha emiatt nem jövök be neki lehet csomagolni. Nem ilyen felszínes és önző embernek ismertem meg. És akkor a fordítottja nem igaz??! Én nem mondtam neki, hogy pl ne nyírasson mintát a hajába mert nekem meg az a taszító. Vagy nem mondtam neki, hogy hordjon öltönyt mert szerintem jól áll neki miközben autószerelő , és egyértelműen nem öltöny ott a napi viselet.
Vagy már ez oda-vissza nem érvényes csak a nőnek kell megfelelnie?
Exemnek seggig erő sima, sötétbarna haja volt. Büszke volt rá, sosem vágatta volna rövidre. Max kicsit a végéből. A rövid haj tényleg nem mindenkinek áll jól, nekem is ez a véleményem. Az ilyen Détótkrisztás frizura fiús, szebb a hosszú haj.
Sajnos igen, a radikális változás miatt előfordulhat hogy kevésbé tetszel a párodnak. Pl. ha a barátnőm utálja a tetkót, én meg telerakom magam vele, akkor az igencsak ronthat az összképen. Viszont ha szeretsz valakit, akkor könnyebb elfogadni (pl én nem szeretem a tetkót kellett idő mire megbarátkoztam vele)
34 Ha autószerelő volt mikor megismerted,akkor hülyeség az öltönyös példád. Akkor bankárokkal kell ismerkedni.
A párod is le.rja ám hogy nézel ki a munkahelyeden,őt az zavarja,hogy a hajad otthon is ilyen.
Lehet le leszek pontozva, de én mindkét felet megértem.
Teljesen egyetértek, hogy a pasi nem szólhat bele abba, hogy a nő hogyan nézzen ki, hogy érezze jól magát. Írta a kérdező, hogy neki így praktikus, teljesen megértem, én a sminkkel vagyok így.
Viszont: a pasit is megértem olyan szinten, hogy hiába szerelmes vagy szeret valakit, azért a külső is számít a kapcsolatban, szerintem ez nem felszínesség. A külső a kémia része, és ha nem tetszik a srácnak arról NEM TEHET. nyilván a szerelem összetettebb, viszont ha a külső nem jön be az megölheti a kémiát. Ez olyan, hogy anno a barátomnak a katonaság miatt kopaszra le lett tolva a haja, és az addigi borostája is eltűnt. Vele maradtam,de nem hazudok a kémiát befolyásolta, mert tök más lett az egész arca még úgy a külseje együttesen.
Szóval én mindkét felet megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!