Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Új munkám lett amiatt levágatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új munkám lett amiatt levágattam a hajam, és páromnak meg nemm tetszik mit tegyek?

Figyelt kérdés
2021. aug. 5. 09:33
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
36%

"És mondta valaki, hogy nincs hozzá joga? Fhaszért kell kiforgatni a másik ember szavait, 13-as egy szóval nem mondott olyat, hogy a Kérdező a barátja tulajdona lenne, hanem azt mondta, hogy ne csodálkozzon, ha nem fog neki tetszeni. Kimondta azt, ami valószínűleg megtörténhet. Ennyi."

Nem írtam, hogy a 13-as válaszoló ezt mondta. Csak úgy tényközlésként írtam. És nem pont azt írta, hogy ne csodálkozzon, ha nem fog neki tetszeni, hanem, hogy ne csodálkozzon, ha megcsalja. Azért elég nagy a különbség.

2021. aug. 5. 12:04
 32/51 anonim ***** válasza:
18%

30 Nagyon álszent módon állsz hozzá. Neked sem tetszik minden és mindenki. Ha a te párod szándékosan olyanná tenné a külsejét ami számodra visszataszító,akkor neked sem tetszene. De akkor nem tartanád magad felszínesnek.

Egyébként felesleges keverni a szezont a fazonnal. Te hoztál egy döntést és direkt olyat változtattálagadon,amiről tudtad nagyon jól,hogy nem vonzó a párodnak. Most meg azon vekengsz,hogy nem tetszik neki. Ezt kár párhuzamba állítani olyan dolgokkal,amiről nem tehet senki. Pl baleset,öregedés...

2021. aug. 5. 12:07
 33/51 anonim ***** válasza:
27%

22 vagyok

Egy baleset az egészen más, mert arról nem tehetsz. Ha szándékosan levágatod a hajad vagy hagyod hogy rábeszéljenek, arról viszont igen. Persze ez elsülhet jól is, mert erre is van precedens, de ez egy nagy lutri, ismeri kell a párod ízlését.

Ismerősi körömben tudok olyan esetről ahol a fodrász vette rá a nőt hogy szőke legyen mondván kevésbé látszik a lenövés és szerinte mennyire jól állna neki, majd hazament és férje közölte hogy neki a szőkék nem jönnek be. Az elég necces ha egy nő ezt nem tudja a párjáról, de mindegy. A nő szépen visszament a fodrászhoz és visszafestette a sötét barnára és mindenki boldog.

Azok a nők akik meg gondolnak egyet és égő vörösre vagy kékre festetik a hajukat poénból azokkal meg nem mutatkoznék együtt mert nem tudom felvállalni.

2021. aug. 5. 12:07
 34/51 A kérdező kommentje:

Én továbbra is úgy gondolom, ha emiatt nem jövök be neki lehet csomagolni. Nem ilyen felszínes és önző embernek ismertem meg. És akkor a fordítottja nem igaz??! Én nem mondtam neki, hogy pl ne nyírasson mintát a hajába mert nekem meg az a taszító. Vagy nem mondtam neki, hogy hordjon öltönyt mert szerintem jól áll neki miközben autószerelő , és egyértelműen nem öltöny ott a napi viselet.

Vagy már ez oda-vissza nem érvényes csak a nőnek kell megfelelnie?

2021. aug. 5. 12:15
 35/51 anonim ***** válasza:
89%
Így van, ha a párodnak nem tetszik, lépjen le, hiszen neki is joga van kilépni a kapcsolatból, de pl. a megcsalás mindettől függetlenül undorító dolog, és egy frizura továbbra sem jogosítana fel senkit erre.
2021. aug. 5. 12:18
 36/51 anonim ***** válasza:
67%

Exemnek seggig erő sima, sötétbarna haja volt. Büszke volt rá, sosem vágatta volna rövidre. Max kicsit a végéből. A rövid haj tényleg nem mindenkinek áll jól, nekem is ez a véleményem. Az ilyen Détótkrisztás frizura fiús, szebb a hosszú haj.

Sajnos igen, a radikális változás miatt előfordulhat hogy kevésbé tetszel a párodnak. Pl. ha a barátnőm utálja a tetkót, én meg telerakom magam vele, akkor az igencsak ronthat az összképen. Viszont ha szeretsz valakit, akkor könnyebb elfogadni (pl én nem szeretem a tetkót kellett idő mire megbarátkoztam vele)

2021. aug. 5. 12:18
 37/51 anonim ***** válasza:
11%
34 Az a te bajod,hogy semmiért nem szólsz. Ki kért meg erre? Én mindig szólok ha valami nem tetszik. Nem a gyakorin kell puffogni,a valóságban képviseld az érdekeidet.
2021. aug. 5. 12:22
 38/51 anonim ***** válasza:
28%

34 Ha autószerelő volt mikor megismerted,akkor hülyeség az öltönyös példád. Akkor bankárokkal kell ismerkedni.

A párod is le.rja ám hogy nézel ki a munkahelyeden,őt az zavarja,hogy a hajad otthon is ilyen.

2021. aug. 5. 12:25
 39/51 anonim ***** válasza:
43%

Lehet le leszek pontozva, de én mindkét felet megértem.

Teljesen egyetértek, hogy a pasi nem szólhat bele abba, hogy a nő hogyan nézzen ki, hogy érezze jól magát. Írta a kérdező, hogy neki így praktikus, teljesen megértem, én a sminkkel vagyok így.

Viszont: a pasit is megértem olyan szinten, hogy hiába szerelmes vagy szeret valakit, azért a külső is számít a kapcsolatban, szerintem ez nem felszínesség. A külső a kémia része, és ha nem tetszik a srácnak arról NEM TEHET. nyilván a szerelem összetettebb, viszont ha a külső nem jön be az megölheti a kémiát. Ez olyan, hogy anno a barátomnak a katonaság miatt kopaszra le lett tolva a haja, és az addigi borostája is eltűnt. Vele maradtam,de nem hazudok a kémiát befolyásolta, mert tök más lett az egész arca még úgy a külseje együttesen.

Szóval én mindkét felet megértem.

2021. aug. 5. 12:28
 40/51 A kérdező kommentje:
38 Nekem nem gond, hogy autószerelő, csak példa volt. Hogy milyen jól all neki. De attól még nem lenne praktikus azt hordania.
2021. aug. 5. 12:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!