Levágattam a hajamat, nem tetszik! Mit tegyek?
Sziasztok!Nos az a helyzet, hogy sajnos anyukámék erőltették, hogy vágassuk le a hajamat, mert a vége elkezdett töredezni. Nagy nehezen belementem, mert azt mondták, hogy nem lesz vállig érő hanem nagyobb...
Nagyon nem tetszik a végeredmény😰 Az iskolában is rosszabbul teljesítek stb. Elvette az életkedvemet ez a rövid haj! 😢
Mások szerint ez jobban áll, de úgy érzem mintha valaki más bőrébe bújtam volna... Pedig csak a hajamat vágattuk le.
Valaki aki járt ebben a cipőben az pls segítene? Nem szeretném ha az iskolában a jó jegyek mellé 2-3 ok is bekerülnének még.. (Mert nem bírok tanulni a "minidepresszió" miatt)
Köszönöm a válaszokat előre is💝😢
1). vegyetek parókát,
2). hajhosszabbítás fodrásznál,
3). vársz, amíg kinő,
4).erőt veszel magadon és legyűröd a minidepressziódat (ami talán nem is mini...).
A fenti esetek pénztárcafüggőek.
Sámsonnak volt annak idején ilyen problémája.
Neki is elmúlt, amikorra megnőtt a haja.
Szerintem kezdd el te is növeszteni...
...és legközelebb csak annyit vágass belőle, amennyi törött.
Közben meg szedjél néha "A" vitamint, vagy vajat, répát, ilyesmit.
Köszönöm a válaszokat!
Ha minden igaz, akkor vagy megvárom amíg megnől, vagy veszünk olyan sampont, ami meggyorsítja a folyamatot...
Mégegyszer köszönöm☺
A fodrászodnak nem fűződik hozzá érdeke? Nem nála kezelteted vele magad?
Érdeklődd meg, hogy az ismerőseidnek mennyivel nőtt többet a haja 1 hónap alatt, mint egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!