Levágattam a hajam és nem tetszik. Mit tegyek?
Régen ekkora volt:
Most pedig ekkora:
(A képeken NEM én vagyok)
Nagyon szomorú és egyben ideges is vagyok mert sehogy se áll meg, azt hittem kezelhető lesz de felkunkorodik a vége,ha kivasalom 1-2 óra múlva semmit se ér, ha begöndörítem ugy rossz és ha felkötöm ugy nézek ki mint egy ufó. (xd)
Nem tudsz semmit sem tenni.
Megvárod, amíg visszanő.
Ne nagyon vasald, mert az nem segít a növesztésben.
Nekem is göndörödött, amikor rövid volt, akkor úgy hordtam. Annyi jó volt benne, hogy gyorsan megszáradt, egyszerűbb volt uszoda után. De egyébként én sem szerettem.
Szerintem a hosszú hajjal sokkal kevesebb gond van.
nemtudok várni mert már hamarosan itt a ballagás és nem akarok szörnyű ballagási képet.
vettem ricinus olajat de nem használ semmit. ugyanugy töredezik a vége.
Most próbálnám a bánfi hajszeszt csak nincs rá pénzem.
Ez a pofára esés...
Nem kellett volna levágatni ballagás előtt.
a ballagásra nem tudom mit vagy úgy ràizgulva. májusban vagy júniusban lesz. addig 10centit kb nő a hajad. de ha vasalod tovább akkor le fog torni.
a ricinus olaj meg nyilván nem egy alkalommal hat... ha mindig használod, heti 2x olajos hajjal alszol, hidd el segít. én kókusz olajat, olíva olajat es néha ricinust is osszekeverek egy tojas sargajaval. ecsettel felviszem teljes hosszra, és másnap lemosom. nekem nagyon bevalt, puha, könnyen kezelhető hajazatom lesz tőle... es nem törik a vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!