Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új munkám lett amiatt levágattam a hajam, és páromnak meg nemm tetszik mit tegyek?
19 Vasalni mindenképp kell, olyan a hajam.
20 Ha emiatt nem tetszem, végülis ő van rosszabb helyzetben, lehet pakolnia 😀
Őszinte leszek...nálam is problémát jelentene. Volt kapcsolatom ami erre ment rá és ma sem lenne másképp. Ugyanaz lilában mint nálad, új állás, új kolléganő, új barátnő, új frizura, új hajszín, új ruhák és igazából nem nekem akart tetszeni hanem valami általa elképzelt ideált kergetett. Mivel nem tetszett a látvány nem volt szex sem, egyre kevesebb időt töltöttünk együtt majd váltottam.
Ilyenkor felmerül kérdés hogy kikérte a véleményemet a változtatás előtt? Természetesen nem, mert nem az motiválta. Nem véletlenül mondják ha egy Nő új frizurát vágat és még hajszínt is vállt, akkor új pasi van láthatáron.
Istenem, de sok felszínes gyermeteg lélek...
Kérdező! Igazad van, ez csak haj, megnő. Ne ez legyen már a párkapcsolat egyik meghatározó része. Vagy ha az valakinek, azért nem nagy kár.
Az én feleségem annyit szokott csak közölni velem, hogy fodrászhoz megy. Majd jön, hogy picit átalakítatta és mi a véleményem. Megszoktam dícsérni! De tényleg! Szerencsére, ízlésünk hasonló. A legjobb, mikor állunk a boltba (ha hajat szeretne otthon festeni magának) és kéri a véleményemet, hogy a dobozon látottak alapján, szerintem melyik lenne jó. Az én szememben van fekete, barna, szőke, vörös meg minden féle szín, de ő színárnyalatokat kérdez, ami nálam szinte egyforma. :)
A fentiektől függetlenül, ha hosszú haja lenne és levágatná (pl. a munka miatt) vagy megnövesztené, akkor is ugyan úgy szeretném. Sőt! Lehet, nem is árt néha egy kis változatosság!
Ha meg valaki ilyenért ábrándul ki a szerelméből, akkor ott nincs szerelem.
22 Ez egyszerű praktikussagi szempont, egy büfében dolgozom nem modell vagyok. Nem kell túlgondolni, hogy miért lett levàgatva.
23 Igen főleg hogy fordított esetben nem szóltam bele soha mit vesz fel, vagy épp mintàt vágatott a hajába.
22 vagyok.....
Ha szép ápolt hosszú fekete hajad van és megérkezel vörös rövid hajjal és szőke melirral akkor engem elvesztenél, tök mindegy mi az indok.
A leírásod alapján vállalod hogy ezt a döntést hoztad, ha emiatt lelép a pasid akkor legalább tudod hol keressed a hibát. lehet hogy rövid hajjal kevésbé fog vonzónak találni a párod, max kivárja amíg újra hosszú lesz és akkor visszatér minden a régi kerékvágásba, feltéve hogy addig nem rakod ki a szűrét vagy nem keres mást.
26 Ha ilyen felszínes, ostoba ember akkor úgy látszik félre ismertem és/ vagy megjátszotta magát, akkor pedig jobb is ha megy.
És ha baleset érne vagy más bajom lenne azt sem fogadná el? Aki kiakad a hajon.
Nálam a színe nem változott az maradt , csak a hossza.
27 Kérdező,azért kicsit furán állsz ehhez hozzá. Ha neki x külső tetszik és úgy jött veled össze,akkor nem feltétlen felszínes,ha a totál ellentéte nem tetszik neki. Sőt,lehet össze sem jött volna veled,ha így néztél volna ki,mint most. Simán lehet az is,hogy borzasztóan áll az új frizurád, szerintem egyébként is a leggázabb ez,amit most vágattál magadnak. Akkor legyen inkább vállig érő,az sem hosszú...
A baleset az teljesen más dolog,mert arról nem tehetsz,ezt meg szándékosan ilyenre csináltattad.
Én pl. undorodom a tar kopasz férfiaktól és sajnos biztos probléma lenne a vonzalommal,ha a párom leborotválná a rövid haját.
29. Nem állok hozza furán, ha valakivel hosszú távra tervez valaki benne van a pakliban, hogy változik, vagy öregszik , más lesz az arca vagy más a haja.
De már megint ott tartunk ha valaki csupán egy hajfazon alapján ítèl meg akkor félreismerhettem és/ vagy megjátszotta magàt így nem kár érte. Sőt úgy vagyok vele kiderülhetett volna hamarabb is milyen felszínes ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!