Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Új munkám lett amiatt levágatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új munkám lett amiatt levágattam a hajam, és páromnak meg nemm tetszik mit tegyek?

Figyelt kérdés
2021. aug. 5. 09:33
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
97%

Rövid haj is lehet nagyon jó és szép! Ha jól választod meg, amely az alakodhoz és főleg az arcodhoz illik, akkor nem lehet gond.

Ilyen téren nekem mindegy, hogy a nőnek hosszú vagy rövid haja van. A lényeg az, hogy jól álljon neki!

2021. aug. 5. 10:25
 12/51 A kérdező kommentje:
11. A hosszú nekem is jobban tetszett, de most ezt engedik a körülmények. Nem tüsis haj hanem elől bob és hátul jobban felnyírt.
2021. aug. 5. 10:27
 13/51 anonim ***** válasza:
26%
Fúj hát akkor nem csoda ha nem tetszik a pasidnak. Amúgy nem értem a nőket. Adott a párod szereti a hosszú hajat neki az jön be. Erre te levágatod mert lusta vagy adni magadra egyszerűbb a rövid oszt jó napot. Ne mond hogy nem tudtad volna megoldani mert ez hülyeség mások sok millióan megoldják furcsamód. Aztán meg majd jön a sírás hogy párod megcsal vagy elhagyott. Ha egyszer szereti a pasim a hosszú hajam nekem alap lenne hogy megbeszélem vele ezt a dolgot hogy le akarom vágatni ha nagyon ellene van nem vágatom le. Értem én hogy majd megszokja de gondoljatok már bele ha a pasid tar kopasz lenne mert csak neki úgy jó te elviselnéd? Mikor tudod hogy azt utálod? Te hajad a te döntésed de nem kell majd sírni ha csökken a szex mert már nem az a kép van előtte ami izgatta és amit szeretett. Akárki akármit mond nem csak a belső számít hanem a külső is. Lusta vagy ennyi. A baratod meg már nem ér annyit hogy tetszél neki.
2021. aug. 5. 10:38
 14/51 anonim ***** válasza:
34%
hosszú hajból átmenni egy felnyírt gomba hajba azért elég nagy különbség van a kettő között. Legalább csak válig érőre vágattad volna és betépeted vagy valami..
2021. aug. 5. 10:43
 15/51 A kérdező kommentje:
13 Ez nem lustaság, hanem praktikusság kérdése. Egyébként férfiként nem gondolsz arra a hosszú hajat ha naponta mosnám vasalnám, tönkretenné kb. És ez másfél órás procedúra kb. Akkor meg az lenne miért vagy másfél óràt a fürdőszobában miért nem inkább velem ????
2021. aug. 5. 10:48
 16/51 A kérdező kommentje:
14 Nem gomba haj. Bob fazon. Hátul felnyírtabb.
2021. aug. 5. 10:49
 17/51 A kérdező kommentje:
Jah és 13-as én sosem szóltam bele volt mikor Audi mintát vágatott bele ami szerintem ronda, és ne mondjam milyen stílus.De ez csak haj basszus ... megnő.
2021. aug. 5. 10:51
 18/51 anonim ***** válasza:
83%

13-as válaszoló!

Ne haragudj, de butaságokat írsz. A kérdező nem a barátjának a tulajdona, hanem egy felnőtt, önálló ember önálló döntésekkel, akinek joga van eldönteni, hogy milyen hajat szeretne. Nem kötelező tetszenie senkinek. Ha meg egy ilyen dolog miatt veszekszik valaki a másikkal, akkor az nem szeretet, hanem birtoklás, kisajátítás.

Jó esetben azért vagyok együtt valakivel, mert szeretem úgy, ahogy van. Ha egy betegség miatt le kell vágni nullással a haját, akkor is kitartok mellette, mert nem azt szeretem, hogy hosszú a haja, hanem azt, amilyen ő maga.

"Aztán meg majd jön a sírás hogy párod megcsal vagy elhagyott."

Ugye nem gondolod komolyan, hogy egy frizuraváltás feljogosít bárkit a megcsalásra? Ha emiatt megcsalja, akkor egyébként is vége lenne hamar egy ilyen kapcsolatnak.

2021. aug. 5. 11:02
 19/51 anonim ***** válasza:
27%

De miért kellene kivasalni? Ha csak mosod, és mondjuk megszárítod, kb. 20 perc az egész, utána meg úgyis össze kéne fogni a munka miatt.

Én mondjuk sosem értettem ezt a hosszú haj mániát, de most én meg növesztem, mert a barátom is szereti, nekem meg igazából mindegy. Sajnos hallottam már olyat is, hogy valaki azért szakított, mert a szőke barátnője barna lett... Szóval sajnos érdemes figyelni arra, hogy tetsszél a párodnak.

2021. aug. 5. 11:14
 20/51 anonim ***** válasza:
36%

"A kérdező nem a barátjának a tulajdona, hanem egy felnőtt, önálló ember önálló döntésekkel, akinek joga van eldönteni, hogy milyen hajat szeretne."

És mondta valaki, hogy nincs hozzá joga? Fhaszért kell kiforgatni a másik ember szavait, 13-as egy szóval nem mondott olyat, hogy a Kérdező a barátja tulajdona lenne, hanem azt mondta, hogy ne csodálkozzon, ha nem fog neki tetszeni. Kimondta azt, ami valószínűleg megtörténhet. Ennyi.

2021. aug. 5. 11:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!