Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új munkám lett amiatt levágattam a hajam, és páromnak meg nemm tetszik mit tegyek?
Rövid haj is lehet nagyon jó és szép! Ha jól választod meg, amely az alakodhoz és főleg az arcodhoz illik, akkor nem lehet gond.
Ilyen téren nekem mindegy, hogy a nőnek hosszú vagy rövid haja van. A lényeg az, hogy jól álljon neki!
13-as válaszoló!
Ne haragudj, de butaságokat írsz. A kérdező nem a barátjának a tulajdona, hanem egy felnőtt, önálló ember önálló döntésekkel, akinek joga van eldönteni, hogy milyen hajat szeretne. Nem kötelező tetszenie senkinek. Ha meg egy ilyen dolog miatt veszekszik valaki a másikkal, akkor az nem szeretet, hanem birtoklás, kisajátítás.
Jó esetben azért vagyok együtt valakivel, mert szeretem úgy, ahogy van. Ha egy betegség miatt le kell vágni nullással a haját, akkor is kitartok mellette, mert nem azt szeretem, hogy hosszú a haja, hanem azt, amilyen ő maga.
"Aztán meg majd jön a sírás hogy párod megcsal vagy elhagyott."
Ugye nem gondolod komolyan, hogy egy frizuraváltás feljogosít bárkit a megcsalásra? Ha emiatt megcsalja, akkor egyébként is vége lenne hamar egy ilyen kapcsolatnak.
De miért kellene kivasalni? Ha csak mosod, és mondjuk megszárítod, kb. 20 perc az egész, utána meg úgyis össze kéne fogni a munka miatt.
Én mondjuk sosem értettem ezt a hosszú haj mániát, de most én meg növesztem, mert a barátom is szereti, nekem meg igazából mindegy. Sajnos hallottam már olyat is, hogy valaki azért szakított, mert a szőke barátnője barna lett... Szóval sajnos érdemes figyelni arra, hogy tetsszél a párodnak.
"A kérdező nem a barátjának a tulajdona, hanem egy felnőtt, önálló ember önálló döntésekkel, akinek joga van eldönteni, hogy milyen hajat szeretne."
És mondta valaki, hogy nincs hozzá joga? Fhaszért kell kiforgatni a másik ember szavait, 13-as egy szóval nem mondott olyat, hogy a Kérdező a barátja tulajdona lenne, hanem azt mondta, hogy ne csodálkozzon, ha nem fog neki tetszeni. Kimondta azt, ami valószínűleg megtörténhet. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!