Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleimnek igaza van, szakítsak emiatt a barátommal?

Figyelt kérdés
Ha a barátommal összeköltözünk busszal 45 percre lenne munkahely lehetőség. Ha kocsival járnék be ott lennék egy 20 perc alatt. A szüleim azt mondják, hogy úgy se fogom bírni a bejárást, és ha a barátom nem hajlandó városon albérletbe menni, akkor nem is érdemes vele terveznem.
2021. aug. 4. 20:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
45 perc? Az semmi.Én megyeszékhelyen jutok el ennyi idő alatt tömegközlekedéssel a munkahelyemre.Alaphangon 9 órát vagyok bent és plusz 45 perc haza. Férjem ausztriába jár ki 60 km- re, öcsém 80-ra , igaz ő csak 3 napot hetente, plusz ha kell túlóra és kibírják.
2021. aug. 5. 09:02
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha anyuk aggodalmai miatt akarsz szakítani, akkor szerintem igen, szakíts. Szeretné, hogy a szoknyája mellett maradj, ott 5 perc séta a meló. Ahogy mindenkinek... ja nem.

45 perc az semmi. Pesten belül simán lehet naponta 1-1,5 órákat bkv-zni csak egy úton. Aki faluról jár a városba dolgozni, szintén.

Nemcsak kényelmi szempontok léteznek.

2021. aug. 5. 09:27
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

XD

Nyomorék szüleid vannak. Van aki órákat utazik suliba, még is bírja.

2021. aug. 5. 11:36
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
45 perc sok??? Budapesten is vannak ilyen tavolsagok. Ez beteges.
2021. aug. 5. 13:43
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, no comment?
2021. aug. 5. 14:10
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez most valami vicc akar lenni vagy ez komoly?

Volt hogy napi 3 órát utaztam csak a munka miatt egyik irány 1,5 vissza ugyan ennyi. Világ végén laktunk... Jaja Budapest egyik széléről jártam a másikra.

Nektek kell megbeszélni. Szüleitek minek szólnak bele?

Ha engeded mindenbe bele fognak szólni!

Közösen leültök, megbeszélitek nem a szülőkkel.

Érdemes -e költözni vagy nem. Anyagilag, és időben.

Kompromisszumot köttök és elmondjátok a szülőknek hogy ez lett a döntés, és nagyjából bólogathatnak...

2021. aug. 5. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!