Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleimnek igaza van, szakítsak emiatt a barátommal?

Figyelt kérdés
Ha a barátommal összeköltözünk busszal 45 percre lenne munkahely lehetőség. Ha kocsival járnék be ott lennék egy 20 perc alatt. A szüleim azt mondják, hogy úgy se fogom bírni a bejárást, és ha a barátom nem hajlandó városon albérletbe menni, akkor nem is érdemes vele terveznem.
2021. aug. 4. 20:39
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

20 perc kocsival semmi. Én világ életemben faluban laktam, mindig is megoldottam a bejárást.

Nem lehet, hogy a szüleidnek valami más a baja vele?

2021. aug. 4. 20:44
 2/26 A kérdező kommentje:
De épp ez az, hogy nincs kocsim, így busszal kellene bejárnom. A szüleim szerint az lenne az igazi, ha csak egy pár métert sétálnék, vagy bicikliznék, és már ott lenne a munkahely. Igazából félek, hogy ez az egész nem fog működni így.
2021. aug. 4. 20:46
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Te jársz vele, vagy a szüleid? Hány éves vagy? Kissé fura nekem egy felnőtt ember szájából a "szüleim szerint" kezdetű gondolatmenet, főleg, ha párkapcsolati témáról van szó.

Az egy dolog, hogy lehet véleményük, de könyörgöm, felnőtt ember vagy, döntsd el magadnak te, hogy mit szeretnél.

2021. aug. 4. 20:51
 4/26 anonim ***** válasza:
81%

En is voltam bejàros.

Egy ideig. Aztan lett masik munkam a kozelben.

Huzamosan en nem csinálnám egy rakat penzt is elvisz havi szinten.

2021. aug. 4. 20:53
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
30 éve járok busszal vagy vonattal dolgozni. Kb egy, másfél óra, de soha semmi gondom nem volt vele.
2021. aug. 4. 20:56
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a hülyeséget.
2021. aug. 4. 20:59
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten élek, 1 munkahelyem volt, ami 10 percre volt gyalog, a többi mind tömegközlekedéssel 40-60 perc, ez itt teljesen általános. És több mint 20 éve dolgozom.
2021. aug. 4. 21:05
 8/26 anonim ***** válasza:
92%
7 Én is Bp-en élek és mindenhova odaérek kocsival 30 perc alatt.
2021. aug. 4. 21:07
 9/26 A kérdező kommentje:
De én nem pesti vagyok.
2021. aug. 4. 21:11
 10/26 anonim ***** válasza:
96%

Igen, szakíts vele. Majd talál olyat aki önálló felnőtt ember és fel se merül benne ilyen kérdés.

És a közös dolgokat egymással beszélik meg nem mással.

2021. aug. 4. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!