Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félrement, hihető?

Figyelt kérdés

Kaptatok már vkitől úgy messengeren üzenetet 4 perc idővel (első üzenet és utolsó között 4 perc telt el), hogy az illető aztán azt mondta, hogy "véletlenül" küldte, másnak akarta?

Kitörölte... korábban erre nem volt példa (mármint, hogy olyat küldött, amit másnak szánt), amióta vele beszélgetek.

2021. aug. 2. 17:18
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
de én nem cseteltem vele, hogy felugorjon nála, tehát megnyitva sem lehetett, csak ha ő megnyitotta direkt.
2021. aug. 2. 18:46
 12/22 anonim ***** válasza:
79%
ha van valakid alapból tiltanod kellene , vagy írni egy ilyent :" ne haragudj van barátom, kimélj meg az ilyen fajta üzenetektől véletlen is , kösz !" de te ehelyett itt dicsekszel..
2021. aug. 2. 20:37
 13/22 A kérdező kommentje:

mivel dicsekszem?!

tényeket közöltem.

mivel ő is kapcsolatban van, tudja, h. én is, nem gondoltam eddig, hogy akar valamit...

2021. aug. 2. 21:14
 14/22 anonim ***** válasza:
57%
Én általában nagyon odafigyelek az üzeneteimre, de volt már olyan, hogy véletlenül a pszichológusomnak írtam meg, hogy szóljon az egyetemi tanáromnak, hogy kicsit kések óráról. :D
2021. aug. 2. 21:23
 15/22 A kérdező kommentje:
én szerintem az én esetemben ez szándékos volt az illető részéről, és utólag törölte és magyarázkodik.
2021. aug. 2. 21:39
 16/22 anonim ***** válasza:
84%

Akkor miért tetted fel a kérdést? Mi válaszoltunk rá, de te csak a te igazad hajtod.

Ebben az esetben ez a kérdés felesleges volt.

2021. aug. 2. 21:58
 17/22 A kérdező kommentje:

az a vicc, h. itt mindenki benyelte rögtön, amit az illető mondott.

eszetekbe sem jutott, h. talán nem úgy van, meg miért kéne mindent készpénznek venni, amit mond vki?

fél évtizede használom a messengert, soha nem küldtem félre üzit, és nekem sem küldött eddig senki így félre, ráadásul rögtön 3-at...

2021. aug. 2. 22:03
 18/22 anonim ***** válasza:
80%
Barkivel konnyeden elofordul.
2021. aug. 3. 02:56
 19/22 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, hogy részeg volt.
2021. aug. 3. 06:43
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Most mit vergődsz?

Fel nem fogom másik oldalról,hogy miért ezt az idetlenkedő óvodás módját választaná,hogyha akar tőled valamit!

Megmagyaráznad?

Mert ez semmire se jó,azonkívül,hogy ne komplett idiotának tűnjőn az illető.

2021. aug. 3. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!