Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félrement, hihető?
Kaptatok már vkitől úgy messengeren üzenetet 4 perc idővel (első üzenet és utolsó között 4 perc telt el), hogy az illető aztán azt mondta, hogy "véletlenül" küldte, másnak akarta?
Kitörölte... korábban erre nem volt példa (mármint, hogy olyat küldött, amit másnak szánt), amióta vele beszélgetek.
mivel dicsekszem?!
tényeket közöltem.
mivel ő is kapcsolatban van, tudja, h. én is, nem gondoltam eddig, hogy akar valamit...
Akkor miért tetted fel a kérdést? Mi válaszoltunk rá, de te csak a te igazad hajtod.
Ebben az esetben ez a kérdés felesleges volt.
az a vicc, h. itt mindenki benyelte rögtön, amit az illető mondott.
eszetekbe sem jutott, h. talán nem úgy van, meg miért kéne mindent készpénznek venni, amit mond vki?
fél évtizede használom a messengert, soha nem küldtem félre üzit, és nekem sem küldött eddig senki így félre, ráadásul rögtön 3-at...
Most mit vergődsz?
Fel nem fogom másik oldalról,hogy miért ezt az idetlenkedő óvodás módját választaná,hogyha akar tőled valamit!
Megmagyaráznad?
Mert ez semmire se jó,azonkívül,hogy ne komplett idiotának tűnjőn az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!