Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi lett azzal a kapcsolattal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lett azzal a kapcsolattal, ahol az egyik fél félrement? Helyre jött egy idő után?

Figyelt kérdés

Nem volt szex, csak elkezdtünk érezni egymás iránt valamit. Véget vetettünk nagy nehezen a kapcsolatnak. Itthon kiderült, botrány, kezdjük újra. Ennek lassan egy éve. Tudom, hogy bizalom nulla lesz. De most azt kaptam meg, hogy én nem teszek semmit, hogy jobb legyen. Eddig alig volt szex, most többször van, olyankor is, mikor nincs kedvem hozzá. De ha így van szex, az a baj, mert csak fekszem ott. Pedig nem, azt csinálom, amit szeret. Ha nemet mondok, akkor az a baj, mert midig akkor van szex, ha én akarom. Múltkor együtt voltunk, szerintem jó volt, fekszünk összebújva, majd közli, hogy biztos szar vele és én közben másra gondolok és ez így szar volt.

Az úgy kell neked, gyűlölködő hozzászólásokat mellőzzünk, légyszi cask a kérdésre válaszoljatok.

2019. jan. 18. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
11%
Fordítsa, aki érti!
2019. jan. 18. 17:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem érthető?
2019. jan. 18. 17:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én értem a kérdésed. Párodban nem kicsi tüske maradt. Ami nem csoda, érthető. Ezentúl mindig bizalmatlan lesz, szurkálódni fog. Dolgozik benne a sértettség. Ez nehezen hozható már rendbe.

Ha tényleg szereted, de csak ha igazán, üljetek le, beszéljétek át. De ne hülyítsd. Ha csak nyűg neked, púp a hátadon, szakítsatok.

2019. jan. 18. 18:16
 4/7 A kérdező kommentje:
El vagyok vele. Csak nem érti meg, hogy nekem heti 1, max 2 szex elég. De ő erőlteti a második menetet is, mikor nem eszik jól. Már mondtam neki, hogy ha ez kevés, keressen mást. Nem esik jól ennél több szex.
2019. jan. 18. 18:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szakitsatok,mi ertelme ennek?
2019. jan. 18. 20:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a párod helyében voltam. Semmivel sem lett jobb, sőt, elkezdtem tudat alatt szabotálni már az egészet. Jobb hogy külön vagyunk.
2019. jan. 18. 20:46
 7/7 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem a megcsalás egyetlen egy esetben megbocsátható, az pedig az, ha egyszeri, érzelemmentes és sosem derül ki.

Sokkal kisebb bűnnek tartom, ha az ember egyszer behódol a vágyainak, mintha a lelkét kezdi odaadni másnak.

Én úgy sejtem, hogy a ti helyzetetek magától már nem lesz jobb. Ha ennyi idő alatt nem lett, akkor jó eséllyel már soha nem is lesz.

Ha semmiképpen nem akarjátok elengedni egymás kezét, akkor beszéljétek át, ha ez sem használ, akkor esetleg próbáljatok meg elmenni párterápiára. És ha végül ez sem használ, akkor fontoljátok meg, hogy nem érdemlitek-e meg a boldogságot a megfelelő párok mellett!?

2019. jan. 18. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!