Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják itt a legtöbben, hogy ahol már rendszeresen félremennek ott vége kell lennie a kapcsolatnak? Már miért kéne?
Figyelt kérdés
2020. dec. 19. 17:49
1/22 anonim válasza:
Mert a megcsaló fél egyértelműen semmibe veszi a párját, akkor pedig mi értelme folytatni?
2/22 anonim válasza:
Nyitott kapcsolat? Ott tényleg ez van (megbeszelve is). Normál kapcsolatban (monogámban) csalás, atveres, tiszteletlenseg.
3/22 A kérdező kommentje:
Miért lenne az? Amiről nem tud nem fáj. Sokan a saját erkölcsi korlátaik miatt kihagynak egy csomó mindent amit majd később megbánnak
2020. dec. 19. 18:01
5/22 anonim válasza:
Látom, te meggyőzhetetlen vagy. De azért csak elmondom én is: Mert tiszteletlen, lelketlen dolog átverni egy másik embert, visszaélni a bizalmával. Gerinctelen, önző jellemre vall.
Ha már nem kell a másik, akkor jobb szakítani, az kisebb kárt tesz, mint a sunyiság. A nyitott kapcsolat megint más kérdés, de belevinni valaki mást akarata ellenére ilyen helyzetben nem vall korrekt emberre.
6/22 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy nem kell. Szerintem sokan értenének velem egyet
2020. dec. 19. 18:07
7/22 anonim válasza:
Akkor mondd el a párodnak, hiszen egy kapcsolatnak alapja az őszinteség. Ha már nem tiszteled és szereted, akkor minek vagy vele? Miért vesztegeted az idejét, amikor találhatna helyetted olyat, aki valóban érdemes az idejére és szeretetére?
Keress egy nőt, aki nyitott a nyitott kapcsolatra (heh) és ennyi.
8/22 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy nem szeretem?
2020. dec. 19. 18:14
9/22 anonim válasza:
Ha szeretnéd, nem csalnád nem. Még ezt is magyarázni kell?
10/22 anonim válasza:
Ha szereted a párodat, akkor nem lennél képes megcsalni, mert tudod hogy ezzel a másiknak fájdalmat okozol és egy életre leépítheted a bizalmát. Nem csak veled szemben, de akár másokkal szemben is. Gerinctelen dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!