Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselitek a pénzügyi alárendeltséget a kapcsolatban?
Oké, de most kimaradt 6 év, az nagyon sok és ahogy telik az idő, egyre nehezebb lesz, mert ha ezt látják az önéletrajzban, addig mindig inkább azt fogják behivni, akinek nincs gyereke és folyamatosan dolgozik.
Ráadásul vidéken megjobban megy a protekcio. Van egy hely, oda tuti valakinek a valakijét veszik fel.
Na ez az , épp ezert mondtam higy nem csak anyuka dolga megoldani, hiaba varod nem lesz ilyen allas.
Ez egy ordogi kor, ha csak arra vartok hogy a ferjrdnek marad minden a regiben, es csak te alkalmazkodj. Dehát hiaba mondjuj
33. De miért akkor mi a megoldás ? Ha ő felmond még ennyink sem lesz. Ráadásul a környéken ezzel a végzettséggel ebben a gyárban tud csak dolgozni. Elég specifikus dolog. Ha nem szakmájában akkor meg betanított munkásként mi értelme lenne?! Az úgy nem jobb, ha egyik kézzel adok a másikkal visszaveszem.
Én még azért reménykedek vannak anyukák akiknek sikerült 8-4 ig melot találni akkor csak nem lehetetlen. De néha a sokadik elutasítás, nem hívnak vissza után már csalódott vagyok.
Értsd meg kérlek, hogy az ilyen munkákra nem fognak téged választani, ha van más, mivel kiesett sok éved és még azt sem látják, hogy képeznéd magad stb.
Már gyerekvallalas előtt kellett volna gondolni arra, mi lesz később, pénzt gyűjteni, tanulni, férjednek is tanulni, akár lerakni egy Targoncás vizsgát,ami kB 5-6 alkalom csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!