Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselitek a pénzügyi alárendeltséget a kapcsolatban?
Mintha visszaélnének vele ugy.
Amiert nem tudnám fizetni az albi felét inkabb nem koltozik velem ossze es hasonlok. Oldjam meg magam.
Mintha le lennék redukalva szexkapcsolatra.
(Dolgozom csak keveset keresek nő vagyok)
Borsodban az összes gyárban van felvétel 6 és 8 órában is anyukáknak, még most is!
Illetve rengeteg takarítói állás is van ami 6 órás iskolákban, lépcsőházakban.
6. A gyári munkát sajnos nem bírtam, próbáltam még a gyerek előtt, igaz akkor 12 óráztam. 8 órás lenne gyárban de 8 óra plusz az utazás a megyeszékhelyre már nem érek oda a gyerekért.
Egyszerűen vissza sem hívnak beadtam boltokba, takarító , konyhai kisegítő állásokra is.
7 Érettségim van,vendéglátó eladó szakmám. Iskolatitkár vagy titkárnői végzettségem nincs.
Miert vagyok lepontozva?
Nekem tenyleg olyan mintha kihasznalna a baratom nem akar osszekoltozni sem, nem is segit nem társ, ide vezet ha nincsenek anyagiak nalam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!