Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy viselitek a pénzügyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselitek a pénzügyi alárendeltséget a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Jelenleg nincs munkám, nem találok sajnos vagy csak olyat ami a gyerekkel nem összeegyeztethető. Már nagyon rosszul érzem magam emiatt, hogy nincs pénzem. Párom támogat, nem éhezem sokszor ő mondja vegyél magadnak egy új ruhát... mikor én mondom nekem otthonra minek újat venni. Ti mit gondoltak erről, hogy viselitek aki esetleg ilyen helyzetben van?
2021. aug. 2. 08:39
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
10 Ne haragudj, nem voltam ezzel tisztában. Mostmár tudom.
2021. aug. 2. 08:59
 12/39 anonim ***** válasza:
60%

mondjuk az kemeny, hogy EVEK OTA nem talalsz semmit. legrosszabb esetben elmehetsz takaritani.

sosem voltam meg anyagilag kiszolgaltatva senkinek, remelem, nem is leszek, mert megorulnek. par honapra eleg tartalekom boven van, ennyi ido alatt talalnek valamit.

es a gyereked miatt nem aggodsz? ot mibol tartod el, hogy adsz meg neki mindent? inkabb ez az aggaszto..

2021. aug. 2. 09:05
 13/39 A kérdező kommentje:

12 Jelentkeztem takarítani is, több hirdetésre de vissza sem hívtak. Ha egyszer nem hívnak vissza, nem tudok mit tenni.

A gyerek miatt nem aggódom, mint írtam párom keresetéből megvagyunk, nem nélkülöz a gyerek neki mindene megvan.Csak nem jó már ez, hogy nincs saját keresetem.

2021. aug. 2. 09:09
 14/39 anonim ***** válasza:
76%
Eloszor is nem csak a te dolgod olyan munkat talalni ami gyerekkel megoldhato. A gyerek apja is el tud erte menni, meg otthon maradni ha beteg. Esetleg masik munkat keresni. Tipikus női gondolkodas hogy mindent csak neki kell kiagyalni. 6 ev alatt nemigaz hogy nem lehetett olyat talalani ami mellol te is el tudsz menni dolgozni.Az oneletrajzodat kupald ki, lehet hogy benan nez ki( lattam mar olyan erdekes oneletrajzokat hogy csak na, mintha egy 5eves irta volna). Egy jó fenykep is sokat tesz
2021. aug. 2. 10:42
 15/39 A kérdező kommentje:

14 Ő műszakban dolgozik, és sokszor ügyeletes is, így én rám marad a gyerek dolgainak intézése. Ha tetszik ha nem. Az ő fizetéséből élünk mind, így nem engedhetjük meg magunknak, hogy ő lógjon/ kérje el magát vagy táppénzre jöjjön.

Az önéletrajzon nem tudom mit tudnék kikupálni? Ezt mire érted? Valós adatokat írtam le benne. Egy új kép lehet jó lenne azt megoldom.

2021. aug. 2. 10:57
 16/39 anonim ***** válasza:
56%
Keress szittert, vagy olyat, aki elhozza a gyereket suli után, esetleg másik anyukát. Lehet, fizetésed nagy része odamegy. De kisvárosban azért már egy gyerek előbb - utóbb hazatalál suli után és meglesz magában pár órát, míg vki hazaér. Esetleg dekkolhat havernál, gyerekkönyvtárban. Örök időkig nem maradhatsz otthon a gyerek miatt.
2021. aug. 2. 11:42
 17/39 A kérdező kommentje:

16 A szitter többet kérne mint az én órabérem lenne. Mínuszt csinálni meg azért nem lenne jó dolog.

Még most lesz elsős, azért az egyedüllét nem most következik. Próbálom önállóságra nevelni de akkoris kicsi még.

2021. aug. 2. 11:46
 18/39 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy több lenne a szitter, nem hivatásost kell keresni. Csak nem éltek magatokban elszigetelten. Nálunk egyik szomszéd anyukája vigyázott a gyerekre. Nem is kell minden nap, hiszen a párod ha éjjeles vagy reggeles, pont otthon van délután. Elsőst persze hogy nem hagysz egyedül, de azért fordítsd át a gondolkodásodat és a lehetőségeket keresd, ne azt, hogy miért nem megy valami. És igen, ahogy valaki írta, apuka is tegye oda magát. Az ő gyereke is.
2021. aug. 2. 12:17
 19/39 A kérdező kommentje:

18. A gond az, ami esetleg lett volna az műszakos munka, és ha párommal épp összeforog a beosztás,akkor késő délutánra vagy éjszakára nem lehet találni. Az egy műszakosra vissza sem hívtak.

Ha pl orvoshoz megyek, vagy ügyintézés miatt, van segítség de napi szinten nincs. A szomszédaink idősek, az egyik oldalon betegek , hozzájuk is gondozó jár nemhogy gyerekre vigyázzanak. A másik oldalon meg ( ők néha segítenek ) mennek a saját unokához elég gyakran.

Az apuka oda teszi magát, bármiben segít. De ha nincs otthon fizikailag, akkor nem tud. Én meg nem fogom kirúgatni, hogy nekem jobb legyen és kapjak pár ezret.

2021. aug. 2. 12:22
 20/39 anonim ***** válasza:
Nem is műszakos munkára gondoltam neked, az azért meredek lenne. De egy fix délelőttös az jó lenne. A szomszédon azt értettem, hogy kérdezd a szomszédot, tud-e valakit.
2021. aug. 2. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!