Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselitek a pénzügyi alárendeltséget a kapcsolatban?
mondjuk az kemeny, hogy EVEK OTA nem talalsz semmit. legrosszabb esetben elmehetsz takaritani.
sosem voltam meg anyagilag kiszolgaltatva senkinek, remelem, nem is leszek, mert megorulnek. par honapra eleg tartalekom boven van, ennyi ido alatt talalnek valamit.
es a gyereked miatt nem aggodsz? ot mibol tartod el, hogy adsz meg neki mindent? inkabb ez az aggaszto..
12 Jelentkeztem takarítani is, több hirdetésre de vissza sem hívtak. Ha egyszer nem hívnak vissza, nem tudok mit tenni.
A gyerek miatt nem aggódom, mint írtam párom keresetéből megvagyunk, nem nélkülöz a gyerek neki mindene megvan.Csak nem jó már ez, hogy nincs saját keresetem.
14 Ő műszakban dolgozik, és sokszor ügyeletes is, így én rám marad a gyerek dolgainak intézése. Ha tetszik ha nem. Az ő fizetéséből élünk mind, így nem engedhetjük meg magunknak, hogy ő lógjon/ kérje el magát vagy táppénzre jöjjön.
Az önéletrajzon nem tudom mit tudnék kikupálni? Ezt mire érted? Valós adatokat írtam le benne. Egy új kép lehet jó lenne azt megoldom.
16 A szitter többet kérne mint az én órabérem lenne. Mínuszt csinálni meg azért nem lenne jó dolog.
Még most lesz elsős, azért az egyedüllét nem most következik. Próbálom önállóságra nevelni de akkoris kicsi még.
18. A gond az, ami esetleg lett volna az műszakos munka, és ha párommal épp összeforog a beosztás,akkor késő délutánra vagy éjszakára nem lehet találni. Az egy műszakosra vissza sem hívtak.
Ha pl orvoshoz megyek, vagy ügyintézés miatt, van segítség de napi szinten nincs. A szomszédaink idősek, az egyik oldalon betegek , hozzájuk is gondozó jár nemhogy gyerekre vigyázzanak. A másik oldalon meg ( ők néha segítenek ) mennek a saját unokához elég gyakran.
Az apuka oda teszi magát, bármiben segít. De ha nincs otthon fizikailag, akkor nem tud. Én meg nem fogom kirúgatni, hogy nekem jobb legyen és kapjak pár ezret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!