Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselitek a pénzügyi alárendeltséget a kapcsolatban?
Most az ő penzebol eltek, ez oke. De ha eleve igy alltok hozza hogy az ove szamit csak, akkor mondig ez lesz a felallas.
Nem mondta senki h logjon, vagy rugassa ki magat, de 6!!! Ev alatt miert ne nezhetett volna korbe mashol, hatha te is jobban jarsz. Ez az amit nem ertek. De mindegy, kobe van vesve, nehogy valtozzon valami..meg a vegen jobban jarnatok. Mi pl megbeszeltuk, hogy ha nekem megfelelo szakmai allas nwm lesz a kornyeken, akkor valtunk mindketten. Hiaba jo a munkaja, bevallalna, mert azt sem lehet csinalni hogy a masik total elwzigetelodik, es csak sz.r lehetosegei legyenek.
A kikupalas pl azt jelenti, atfogalmazod , hozzaigazitod ahhoz amit elvarnak.
22 Olyan végzettsége van ami konkrétan egy területhez kapcsolódik, és a környéken ez az egy gyár van ahol tud dolgozni ezzel a végzettséggel. Ha nem szakmájában dolgozna , akkor meg kevesebbet kapna. Ennek mi értelme lenne? Nekem jobb lenne de az egyik kezemmel adok, a másikkal meg visszaveszem?!
Nem 6 éve keresek ,míg nem lett óvodás mindenképpen itthon maradtam volna vele.
Nem szoktam így értve kikupálni, vagy hazudni benne. Szerintem nem az önéletrajzzal van a baj, hanem kevés a lehetőség, mert ugye a legtöbb anyuka ilyen 8-4ig vagy 8-2 ig állást keresne.
Az a baj, hogy úgy tűnik, várod a csodát.
Nyilván nem fognak özönleni a a kismama műszakos munkák.
Máshol sincsen annyi lehetőség, mégis megoldja az ember.
Igenis kell keresni fizetős segítséget.
Vagy tanulnod kellett volna valamit az Otthonlét alatt, 6 év alatt 3 szakmát lehetett volna lerakni...
De majd jön a mellébeszélés, hogy arra sem volt idő stb.
Akkor viszont ez van, ördögi kör.
Arra értettem a csoda várást, hogy 3 év alatt semmit nem tanultál, tapasztalat nélkül és 1 szakmával próbálsz keresni 1 műszakos, mindennek megfelelő munkát.
Ez még BP-n is kihívás.
Sajnos nem lehet nagyon tanácsot adni, mert itt már évekkel ezelőtt kellett volna a jövőre gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!