Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy viselitek a pénzügyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselitek a pénzügyi alárendeltséget a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Jelenleg nincs munkám, nem találok sajnos vagy csak olyat ami a gyerekkel nem összeegyeztethető. Már nagyon rosszul érzem magam emiatt, hogy nincs pénzem. Párom támogat, nem éhezem sokszor ő mondja vegyél magadnak egy új ruhát... mikor én mondom nekem otthonra minek újat venni. Ti mit gondoltak erről, hogy viselitek aki esetleg ilyen helyzetben van?
2021. aug. 2. 08:39
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
20 Igen ami fix délelőtt az nagyon jó lenne.
2021. aug. 2. 12:37
 22/39 anonim ***** válasza:

Most az ő penzebol eltek, ez oke. De ha eleve igy alltok hozza hogy az ove szamit csak, akkor mondig ez lesz a felallas.

Nem mondta senki h logjon, vagy rugassa ki magat, de 6!!! Ev alatt miert ne nezhetett volna korbe mashol, hatha te is jobban jarsz. Ez az amit nem ertek. De mindegy, kobe van vesve, nehogy valtozzon valami..meg a vegen jobban jarnatok. Mi pl megbeszeltuk, hogy ha nekem megfelelo szakmai allas nwm lesz a kornyeken, akkor valtunk mindketten. Hiaba jo a munkaja, bevallalna, mert azt sem lehet csinalni hogy a masik total elwzigetelodik, es csak sz.r lehetosegei legyenek.

A kikupalas pl azt jelenti, atfogalmazod , hozzaigazitod ahhoz amit elvarnak.

2021. aug. 2. 12:40
 23/39 A kérdező kommentje:

22 Olyan végzettsége van ami konkrétan egy területhez kapcsolódik, és a környéken ez az egy gyár van ahol tud dolgozni ezzel a végzettséggel. Ha nem szakmájában dolgozna , akkor meg kevesebbet kapna. Ennek mi értelme lenne? Nekem jobb lenne de az egyik kezemmel adok, a másikkal meg visszaveszem?!

Nem 6 éve keresek ,míg nem lett óvodás mindenképpen itthon maradtam volna vele.

Nem szoktam így értve kikupálni, vagy hazudni benne. Szerintem nem az önéletrajzzal van a baj, hanem kevés a lehetőség, mert ugye a legtöbb anyuka ilyen 8-4ig vagy 8-2 ig állást keresne.

2021. aug. 2. 13:01
 24/39 anonim ***** válasza:
Te tudsz a szakmadban dolgozni ? Vagy ez csak a ferjednek jar?
2021. aug. 2. 13:59
 25/39 A kérdező kommentje:
24 Én nem is szeretnék abban. Persze ha csak olyan adódik elvàllnàm,de a késői zàrás miatt nem igazán megoldható az ilyen jellegű munka. Olyan kell találjak ami a gyerekkel összeegyeztethető.
2021. aug. 2. 14:12
 26/39 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy úgy tűnik, várod a csodát.

Nyilván nem fognak özönleni a a kismama műszakos munkák.

Máshol sincsen annyi lehetőség, mégis megoldja az ember.

Igenis kell keresni fizetős segítséget.

Vagy tanulnod kellett volna valamit az Otthonlét alatt, 6 év alatt 3 szakmát lehetett volna lerakni...

De majd jön a mellébeszélés, hogy arra sem volt idő stb.

Akkor viszont ez van, ördögi kör.

2021. aug. 2. 14:32
 27/39 A kérdező kommentje:
26 Idő épp lett volna, de csak fizetősön, arra meg már nem volt plusz pénz. A házra költöttük , fűtést kellett megcsináltatni, és régi villanyvezetékek cseréje mert veszélyes állapotú volt ezek fontosabbak voltak mint egy tanfolyam.Nem vàrom a csodàt, nemtudom ezt miből gondoltad, folyamatosan keresem, nézem a lehetőségeket, jelentkezem, érdeklődők ha valahol ki van téve, hogy keresnek alkalmazottat.
2021. aug. 2. 14:42
 28/39 A kérdező kommentje:
Leírom neked is, mert előbb leírtam de lehet ott nem olvastad.Több műszakos munkalehetőség lett volna, és ahhoz nem találtam segítséget. Mert lett volna időszak amikor úgy forog a beosztás, hogy párom is mondjuk éjszakás lett volna meg én is. Az egy műszakos meg állandó délelőttös munkákról meg soha vissza nem hívnak.
2021. aug. 2. 14:46
 29/39 anonim ***** válasza:

Arra értettem a csoda várást, hogy 3 év alatt semmit nem tanultál, tapasztalat nélkül és 1 szakmával próbálsz keresni 1 műszakos, mindennek megfelelő munkát.

Ez még BP-n is kihívás.

Sajnos nem lehet nagyon tanácsot adni, mert itt már évekkel ezelőtt kellett volna a jövőre gondolni.

2021. aug. 2. 14:49
 30/39 A kérdező kommentje:
29. Nem csak a szakmámban keresek, írtam is mindig jelentkezek takarító, vagy konyhai kisegítő vagy levélkézbesítő állásra is. Ezek egyik sem igényel magasabb végzettséget mint nekem van. Ki mondta, hogy nincs tapasztalatom? Több évet dolgoztam a gyerek előtt, normál állásban és diákmunkán rendszeresen dolgoztam fesztiválokon is pl.
2021. aug. 2. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!