Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalhatnám a páromat , de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalhatnám a páromat , de nem akarom és egyenlőre nem tudom , melyik döntésemet bánnám meg jobban ?

Figyelt kérdés

Több éve élünk párkapcsolatban párommal , van 2 gyermekünk is , de a munkahelyemen nagyon tetszik az egyik titkárnő , akinek én is szimpatikus vagyok . A titkárnő már ismét szingli és neki is van 1 gyermeke az előző kapcsolatából , akinek az előző párja , nekem nagyon jó ismerősöm .

A mi kapcsolatunk szinte teljesen kihűlt párommal , mert párom már nem viszonozza a csókokat és a szexet sem akarja engedni egyáltalán . De nem szándékosan ismerkedtem meg egy másik nővel , ez csak úgy spontán alakult így ki ez a helyzet a titkárnő és köztem .

Ara szeretnélek kérni benneteket , mondjátok el őszintén a véleményeiteket , hogy ti hogyan döntenétek a helyemben , vagy mi lenne szerintetek a helyes döntés részemről ?

Én még soha nem csaltam meg senkit életemben , de most nagy a kísértés , csak mindig ott lebeg a gondolataimban , hogy nagyon szeretem a 2 gyermekemet és ha egy új kapcsolat mellett döntök , akkor azzal én " őket is elhagyom !

Bár ha jelenlegi párom , csak fele annyira törődne velem , mint a kapcsolatunk elején , akkor eszemben sem jutna egy másik kapcsolat !

Most tanácstalan vagyok , ezért férfiak és hölgyek tanácsait is várom egyaránt , hogy mikor , mire kell számítanom , lehet - e haragosom , vagy mit bánhatok meg , konfliktusok , jogi részletek - stb ...

2021. aug. 1. 04:09
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

( 19 ) - Nem tudom , hogy jobb lenne - e ha ezzel az aranyos és nagyon kedves titkárnővel megcsalnám páromat , lehet hogy igen s lehet , hogy nem .

( 20 ) - ezt nagyon jól ki szűrted , ugyan is abszolút egy nagyon határozott típusú hölgy , de viszont nagyon kedves és annyira kisugárzik belőle a jóság , hogy még .

Ha rám mosolyog , szinte bármit megtudnék tenni a kedvéért , annyira jó hatással van rám .

És eszméletlenül csinosan , szexisen öltözködik és nagyon jó alakja van .

Gondolj csak bele a hosszú combjai egy falatnyi miniszoknya alól bújnak elő , hozzá gyönyörű haspóló + magas sarkú + nagyon jó illatú parfűm , egyszerűen nagyon dögös s belevaló !

2021. aug. 1. 20:43
 22/42 anonim ***** válasza:
72%

"hosszú combjai egy falatnyi miniszoknya alól bújnak elő , hozzá gyönyörű haspóló + magas sarkú"

Ez nálatok a dress code?

2021. aug. 1. 21:02
 23/42 anonim ***** válasza:
86%
Egy haspóló hogyan lehet gyönyörű?
2021. aug. 1. 21:04
 24/42 anonim ***** válasza:

A hosszú combokba nagy kedvem nincs belegondolni nőként, de részedről érthető :D

Viszont veled szemben sugárzik a jóság belőle, vagy általánosságban, mindennel, mindenkivel szemben?

Egyébként mit akarsz egyáltalán? Mert megcsalással kezdesz, de feleség-elhagyásról, jogi dolgokról, meg ilyesmikről írsz a végén.

A kulcsszavad meg külön aranyos 😊

2021. aug. 1. 21:12
 25/42 anonim ***** válasza:
78%

Nem a jóság sugárzik belőle, hanem áll rá a farkad és nem látsz tovább a dugás lehetőségénél. Igazság szerint én azért drukkolok, hogy csald meg a nejed, ő tudja meg, dobjon ki és veszíts el MINDENT csak azért, mert ennek a nőnek jó alakja van, hosszú combja, miniszoknyában mutogatja magát és élvezi, hogy családos emberek másznának rá. Neki sem fogsz kelleni.

Komolyan ezt kívánom neked.

2021. aug. 1. 21:44
 26/42 anonim ***** válasza:
75%

Innentől kezdve mindegy, megdugod vagy sem.

A stílusod, az írásképed... remélem, nem te vagy a cégnél a főni.

2021. aug. 1. 22:11
 27/42 anonim ***** válasza:
82%

Nálad is lóg a széldeszka rendesen.

Néha tényleg megtörténik,hogy egy nem rossz házasságból az ember kilépne.Mindenféle indok létezik,de az épelméjű ember egy elfogadható indokot mond erre.

A jóságos titkárnő haspólóban falatnyi szoknya stb.

És ezt egy irodai munkakörben.

Szerinted, komolyan,ha ezt valaki így elmeséli neked,az az első ami eszedbe jut,hogy érdemes érte felrúgni mindent,mert ez egy igazi jó kapcsolat lehet ?

Ezek a történetek szoktak úgy végződik,hogy 1 hónap múlva a küszöbön puncsolsz a volt nejednek.

Vagy a másik lehetőség..

Cirka 2-5 év alatt még az alsógatyát is eladod magadról hogy fizetni tudd a nő igényeit,aki cserébe megoldja a gyerekeiddel való kapcsolattartás gondját,mert úgy elmarja mellőled őket,hogy nem fogják rabolni az idődet.

2021. aug. 2. 11:40
 28/42 A kérdező kommentje:

Nos eléggé ijesztő szavakat olvasok az utóbbi hozzászólásokban .

hogy mit akarok ? - menteni a menthetőt és a biztosat nem akarom feladni a bizonytalanért ,, de a kísértés (óriási) !

A titkárnő pedig nem csak az alakja miatt vonzó , hanem tényleg nagyon egy húron pendülünk , majdnem minden eddigi témával kapcsolatosan egyet értettünk , hasonló a gondolkodásunk .

De ma elárulta , hogy lelkileg még nincsen túl a volt kapcsolatán , ami engem kissé el bizonytalanított , sőt azt mondta , hogy még bármi is lehet , talán még az is elképzelhető , hogy újrakezdik a volt párjával !

2021. aug. 2. 22:53
 29/42 anonim ***** válasza:
Te úgy beszélsz, ahogy írsz?
2021. aug. 3. 06:05
 30/42 anonim ***** válasza:
0%
Pont ezert kene mihamarabb ramenj, utana o is a sajat utjan te is. Mindketten boldogabbak lennetek
2021. aug. 3. 06:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!