Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalhatnám a páromat , de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalhatnám a páromat , de nem akarom és egyenlőre nem tudom , melyik döntésemet bánnám meg jobban ?

Figyelt kérdés

Több éve élünk párkapcsolatban párommal , van 2 gyermekünk is , de a munkahelyemen nagyon tetszik az egyik titkárnő , akinek én is szimpatikus vagyok . A titkárnő már ismét szingli és neki is van 1 gyermeke az előző kapcsolatából , akinek az előző párja , nekem nagyon jó ismerősöm .

A mi kapcsolatunk szinte teljesen kihűlt párommal , mert párom már nem viszonozza a csókokat és a szexet sem akarja engedni egyáltalán . De nem szándékosan ismerkedtem meg egy másik nővel , ez csak úgy spontán alakult így ki ez a helyzet a titkárnő és köztem .

Ara szeretnélek kérni benneteket , mondjátok el őszintén a véleményeiteket , hogy ti hogyan döntenétek a helyemben , vagy mi lenne szerintetek a helyes döntés részemről ?

Én még soha nem csaltam meg senkit életemben , de most nagy a kísértés , csak mindig ott lebeg a gondolataimban , hogy nagyon szeretem a 2 gyermekemet és ha egy új kapcsolat mellett döntök , akkor azzal én " őket is elhagyom !

Bár ha jelenlegi párom , csak fele annyira törődne velem , mint a kapcsolatunk elején , akkor eszemben sem jutna egy másik kapcsolat !

Most tanácstalan vagyok , ezért férfiak és hölgyek tanácsait is várom egyaránt , hogy mikor , mire kell számítanom , lehet - e haragosom , vagy mit bánhatok meg , konfliktusok , jogi részletek - stb ...

2021. aug. 1. 04:09
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
52%
A gyerekeidnek fontosabb hogy boldog legy minthogy olyan novel legyel aki nem szeret / nem szexel stb
2021. aug. 1. 04:42
 2/42 anonim ***** válasza:
32%

Na mindjárt jönnek a gerincbajnokok. Szerintük válj el és keress normális kapcsolatot.

Szerintem csak szexelj a titkárnővel.

2021. aug. 1. 05:00
 3/42 anonim ***** válasza:
92%

Gondold végig a forgatókönyveket, s hogy melyik milyen példa a gyerekeidnek, ha majd párkapcsolatuk lesz.

1. Megcsalod a párod, kiderül, ő szakít, aztán hosszas veszekedések után, hogy kinek a hibája volt, mikor megutál az egész rokonság, végre elváltok. Kérdés, ki hova költözik, miből, és akarsz-e hétvégi apuka lenni, netán a sajátjaid helyett majd másét nevelni.

2. Megcsalod, mégse szakít, de sosem fog többet megbízni benned, hiszen a szemébe hazudtál, tehát elveszíted az esélyt így is, hogy a régi lehessetek, s maradsz valami "jobb nem akadt nekem" státuszban.

3. Megcsalod, s nem derül ki. Ehhez elég mázli kell, hiszen a titkárnő is akarhat többet majd, hogy ne szégyelld őt. De viheted magaddal örökre, ami elég mérgező titok.

4. Azt az energiát, amit a titkárnővel való ismerkedésbe fektetsz, a feleségedre fordítod. Azaz nem csak elvárod, ő legyen kedvesebb veled és szexeljen végre, hanem kitartóan pár hónapig, fél évig megpróbálod megelőlegezni, udvarolsz, ahogy a titkárnőnek. Tehát keresed a társaságát, még szervezés, hogy kettesben legyetek, érdeklődsz, mi van vele, időt töltesz vele, figyelsz rá, élményeket gyűjtötök, és persze kiszépíted magad, ahogy a titkárnő meghódítása miatt tennéd. Tehát a jobbik oldalad mutatod a szexért, ahogy akkor tetted, amikor még ismerkedtetek. Ha nem válik be, eleged van, megbeszélitek, hogy elváltok, de jóval nyugodtabban, nem úgy mint az egyes pontnál, és utána indulhatsz a titkárnőhöz.

2021. aug. 1. 05:08
 4/42 anonim ***** válasza:
81%
Így van: ismerd meg a feleséged:) Remek ötlet.
2021. aug. 1. 05:16
 5/42 FoxtrotLidérc ***** válasza:
90%

Első kérdésem látatlanban: Mikor beszéltetek meg a pároddal bármit is? Mióta nincsen kommunikáció kettőtök között? Mert MOST van itt az ideje egy kiadós beszélgetésnek kettőtök között.

Második kérdésem: Tud annyit nyújtani az új nő, hogy megérje? A rózsaszín köd után mit látsz majd? Mit kapsz majd? Ha végiggondolván úgy is megéri, akkor ne habozz! Válj el/szakíts a párodtól/pároddal, és utána hajrá! Sok boldogságot!

Látatlanban ezek a gondolataim.

2021. aug. 1. 05:19
 6/42 anonim ***** válasza:
86%
Plusz még ott vannak a következmények is, amikkel jó, ha számolsz.
2021. aug. 1. 06:28
 7/42 anonim ***** válasza:
27%
Feküdj le a titkárnővel. N
2021. aug. 1. 06:42
 8/42 anonim ***** válasza:
96%

"Drága Marikám. Annyira elhanyagoljuk egymást. Valahogy ezt rendbe kellene tenni magunk és a gyerekek miatt is. Ha ez nem történik meg, rövid időn belül másnál fogok vígasztalódni. Mondd, hogy csináljuk, hogy ezt ne kelljen meglépnem? Miben kéne változnunk?"

Eddig a beszélgetésig és a válaszig nem húznám meg a titkárnőt.

2021. aug. 1. 06:58
 9/42 anonim ***** válasza:
91%
Ahogy a nyolcas írta pont jó lenne.
2021. aug. 1. 08:04
 10/42 anonim ***** válasza:
33%

Túlbonyolítod. Dgd meg és kész.

40/N

2021. aug. 1. 08:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!