Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalhatnám a páromat , de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalhatnám a páromat , de nem akarom és egyenlőre nem tudom , melyik döntésemet bánnám meg jobban ?

Figyelt kérdés

Több éve élünk párkapcsolatban párommal , van 2 gyermekünk is , de a munkahelyemen nagyon tetszik az egyik titkárnő , akinek én is szimpatikus vagyok . A titkárnő már ismét szingli és neki is van 1 gyermeke az előző kapcsolatából , akinek az előző párja , nekem nagyon jó ismerősöm .

A mi kapcsolatunk szinte teljesen kihűlt párommal , mert párom már nem viszonozza a csókokat és a szexet sem akarja engedni egyáltalán . De nem szándékosan ismerkedtem meg egy másik nővel , ez csak úgy spontán alakult így ki ez a helyzet a titkárnő és köztem .

Ara szeretnélek kérni benneteket , mondjátok el őszintén a véleményeiteket , hogy ti hogyan döntenétek a helyemben , vagy mi lenne szerintetek a helyes döntés részemről ?

Én még soha nem csaltam meg senkit életemben , de most nagy a kísértés , csak mindig ott lebeg a gondolataimban , hogy nagyon szeretem a 2 gyermekemet és ha egy új kapcsolat mellett döntök , akkor azzal én " őket is elhagyom !

Bár ha jelenlegi párom , csak fele annyira törődne velem , mint a kapcsolatunk elején , akkor eszemben sem jutna egy másik kapcsolat !

Most tanácstalan vagyok , ezért férfiak és hölgyek tanácsait is várom egyaránt , hogy mikor , mire kell számítanom , lehet - e haragosom , vagy mit bánhatok meg , konfliktusok , jogi részletek - stb ...

2021. aug. 1. 04:09
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
85%

Lementel pasiba az a baj...

Mar nem vagy ferfi a feleseges szemebe. Udvarolj neki. Szeretgesd es segits neki. Beszelgessetek teremts intim legkort. Ne a dugas legyen a fontos hanem a egymasra hangolodas. Ujra talajatokeg egymast.

A titkarno es a masik csak pillanatnyi elvezetett ad majd. De a kar amit okoznak az hatalmas lesz. A megcsalas nem jo opcio soha sem.

2021. aug. 1. 08:27
 12/42 anonim ***** válasza:
89%
Próbáld meg helyre hozni a dolgokat a feleségeddel. Ha nem nyitotta rá, vagy nem sikerül akkor mond el neki hogy el akarsz válni, mert nem vagy boldog. Attól, hogy elváltok a gyerekeidet nem hagyod el. Szerintem jobb tiszta lapokkal játszani, mint szeretőt tartani és hazudozni mint két félnek össze vissza.
2021. aug. 1. 09:07
 13/42 anonim ***** válasza:
26%

Húzd meg a titkárnőt. Veszteni nem vesztesz vele. Kiderülni csak akkor fog ha nagyon lúzer vagy, az itteni erkölccsösz többszörösen megcsalt nő mo dja csak azt hogy jajj beszélgessetek, meg a nagyokos előttem aki még téged hibáztat… ezekre nem kell hallgatni.

Hidd el jobbam fogod érezni magad utána. A feleséged meg ugyis csak teperne utánad hogyha kiderülne, úgyhogy nyert ügy. Sok sikert, egye meg a feleséged amit főzött.

2021. aug. 1. 09:10
 14/42 anonim ***** válasza:
59%

Remélem lesz, aki szarrá csal téged, megfejelve pár nemi betegséggel.

2021. aug. 1. 09:16
 15/42 anonim ***** válasza:
22%
Hasonló jókat kívánok nekedis te egyedülálló anyuka :)
2021. aug. 1. 09:58
 16/42 anonim ***** válasza:
86%
Az én exférjem is addig "túlórázott" (egy vagy két évet már sosem tudom meg), amíg le nem bukott és kiraktam. Pedig nagyon szerettem, de bízni benne onnantól nem tudtam. Azóta albérletben lakik a nőjével és annak a gyerekével, és kéthetente látja a gyerekeit, akiket már másik férfival nevelek. És a "legjobb", hogy még mindig ő van felháborodva, s már egy teljesen másik embernek látom.
2021. aug. 1. 10:04
 17/42 anonim ***** válasza:

Nekem aztán kívánhatod. 😀Nem foglalkozom kapcsolattal már jó ideje, és nem is fogok. Ezt a szabadságot, nyugalmat senkiért sem adom fel.

2021. aug. 1. 10:22
 18/42 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm , hogy ilyen sokan adtatok véleményt számomra , nagyon szimpatikus és jó megoldási lehetőségek is fel lettek ajánlva , mint pl : a ( 3 ) - ( 5 ) - ( 8 ) - ( 12 ) - válaszadók esetében .

Kedves ( 3 ) válaszadó , nem tudom , hogy te egy hölgy vagy e , vagy férfi , de nagyon szimpatikusan hangzik a 4 . lehetőség , amit felvázoltál .

A gyermekek , mindkét estben még igen kicsik 3 és 8 - éves kor közöttiek .

Jó lenne nagyon a párommal maradni , mert nem arról van szó , hogy már nem érzek iránta semmit , csak ez a kapcsolat így nekem nem jó ! És igen , nagyon jó lenne a közös gyermekeinket együtt felnevelni és példát mutatni nekik , hogy mi kitartottunk egymás mellett - stb ...

Viszont ott van a túl kedves , s szexis és nagyon , de nagyon vonzó , szép mosolyú titkár nő , aki ha rám mosolyog kb : 30 cm távolságból , akkor éppen nálam hirtelen , se kép , se hang , majd meg őrülök , egyszerűen nem tudok ön magam maradni és gondolkodni abban a pillanatban !

És akkor jön a tudat is + , hogy a titkárnő is keresi az én társaságomat , akivel nagyon sokat és sok mindenről beszélgetünk egy jó ideje és mindig hozzáteszi , hogy milyen jól meglennénk mi ketten , meg mennyire tetszek s bejövök stb - neki !

Tehát egyértelmű , hogy csak az én döntésemre vár .

Viszont a gyermekeimért a szívem szakadna meg , ez nem jelenti azt , hogy nem tudnám elfogadni a titkárnő gyermekét , de lehet hogy az más lenne , mint a mi saját gyermekeink , akiket mi alkottunk közösen a párommal .

Valaki írta is , hogy ott van az a bizonyos , rózsaszín köd , ami jelenleg engem jó alaposan érint és meggátol a józan gondolataimban !

Hu , de nehéz lesz ebből jól kijönni , de lehet , megpróbálom a lehetetlent .

Valamint a ( 13 s ) válaszadó véleménye is érdekes .

Egyszerű és lényegre törő , határozott gondolat , amiket leírt .

Egyedül csak az a baj , hogy én azt érzem , hogy sajnos van veszíteni valóm a jelenlegi helyzetemben .

Egyébként lehet , hogy neki is igaza lenne .

Hu , nem lesz könnyű sem ilyen szempontból sem ! Mondanám , hogy ezt én saját magamnak kerestem , de mint már említettem , nem állt szándékomban más nőt keresnem egyenlőre .

Ezzel a rendkívül csinos titkárnővel , tényleg spontán munka kapcsolati beszélgetést folytattunk , eleinte csak megjegyezte , hogy milyen csinosan öltözök , amit én is viszonoztam neki .

De jelenleg 99 % - an biztos vagyok benne , ha bemennék hozzá az irodába és szó nélkül megcsókolnám , azonnal viszonozná !

Mindenesetre még ezt alaposan át gondolom , amennyire csak tudom , nem szeretnék azért hülyeséget sem csinálni .

2021. aug. 1. 10:51
 19/42 anonim ***** válasza:
58%

"Jó lenne nagyon a párommal maradni , mert nem arról van szó , hogy már nem érzek iránta semmit , csak ez a kapcsolat így nekem nem jó !"

És attól jobb lesz, hogy random titkárnőket baszol meg?

2021. aug. 1. 11:04
 20/42 anonim ***** válasza:

Nem kezdenék a helyedben ezzel a titkárnővel. Esetleg egy szex erejéig, de tovább ne.

Amit írtál róla, nagyon olyan hatása van, minden áron férjet, apát keres magának, a gyerekének. Ráadásul mint látjuk, gátlástalanul. Egy nős férfinak még ő bókol.

Nagyon határozott természet lehet, tudja mit akar. Ezzel a természetével még az is lehet, hosszú távon nem is lenne túl ideális a kapcsolatotok. Az ilyen határozott nők párjaiból szoktak akaratuk ellenére is papucsférjekké válni.

Ahogy írtál róla, hirtelen ezek ugrottak be első gondolatként.

2021. aug. 1. 13:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!