Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődtem meg?

Figyelt kérdés
Nagyon szomorú vagyok! Alapból már lassan egy éve alig jön össze valami, nem szoktam sírni de ma itthon egyedül pont sírtam. Úgy érzem teszem a dolgom, de semmi nem jön össze ezért is vagyok szomorú. A barátommal beszélgettem az egyik barátnőm új élethelyzetéről, illetve én újságoltam el neki, hogy milyen párja lett, van egy kislánya stb. Erre hozzám szegezi a kérdést, hogy ki a legjobb barátnőd? Csak mert mondod itt nekem ezeket a dolgokat és én nem a barátnőd vagyok, hanem a barátod, azt a szerepet ha akarnám sem tudnám betölteni és engem ez a téma nem érdekel. Elég lett volna ha a mondat végét mondja, abból is értek. Azért fájt ez a kérdés mert nincs egy hónapja, hogy végetért egy évtizedes legjobb barátságom. Rajta kívül több barátnőm is van, szeretem őket és ők is engem, de mindenkinek van már “legjobb” barátnője, többen az ország másik felén laknak, vagy közelebb de másik városban, kétlaki életet élnek ezért nem tudunk rendszeresen találkozni vagy beszélni, nekik is meg nekem is van dolgom pl. suli/munka. Azért ígyis van akivel hetente de van akivel 2 naponta beszélek, hétfőn találkoztam több lánnyal is de őket csak nemrég ismertem meg. Kapásból fel tudok sorolni 3 barátnőt meg vagy 7 havercsajt. Viszont olyan megalázónak éreztem ezt a kérdést, és hogy azt válaszoltam hogy “senki” hogy szintén kitört belőlem a sírás és azóta dühös és szomorú is vagyok egyszerre mert még a barátnőmmel való “szakítást” sem hevertem ki..

2021. júl. 28. 22:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igen ez így van, mindig mindenben! Természetesen majd túl teszem magam a dolgon és majd gondolom megbeszéljük, de most nehéz mert alapból nyomorultan éreztem magam, most meg aztán főleg..
2021. júl. 28. 23:38
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Szegény, olyan borzasztó lehet az 1. első, 8. első a 23. második, és olyan csak barinők, nem beszélve a havercsajok közözött.. Nyomasztó lehet!
2021. júl. 28. 23:45
 13/16 A kérdező kommentje:
Te nagyon okos! Az neked miért fáj hogy volt egy ember aki sokkal közelebb állt hozzám mint bármelyik másik barátnőm, illetve a baráti körömön belül szintén ez a helyzet pár emberrel és vannak akiket szintén szeretek kedvelek és bírok de távolabbi barátaim?? Maximum érzelmileg sorolom az embereket magam köré de nem mittudomén, pénzügyi helyzet vagy “menőség” alapján. Nem hiszem hogy ez baj lenne. Ideje menned!
2021. júl. 28. 23:51
 14/16 anonim ***** válasza:
26%
Az a gàz,hogy nem érzi,hogy most ez neked mennyire szar..
2021. júl. 28. 23:54
 15/16 A kérdező kommentje:
skizo vagy!
2021. júl. 28. 23:57
 16/16 anonim ***** válasza:
53%
Ha egyszer felnősz, akkor tudni fogod! Ha 1 kezeden meg tudod számolni a barátaidat, akkor sok van. A többiek távoli ismerősök, pont addig érdekesek, amíg elmondják a problémájukat, sőt sokszor akkor sem.
2021. júl. 28. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!