Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértödtem meg?
Tegnap este mentem a baràtomhoz. Egész éjjel se***tünk. Ma reggel mondta megy a haverjához ( ott is alszik). Mennek bulizni. Engem meg visz haza. Mikor hazaértünk kérdezte akartam e maradni nála s ma kettesben lenni. Momdtam igen. Momdta miért nem mondtam. Most jut eszébe hogy nem is lett volna rossz. Hogy holnap visszamehetünk.
De rosszul esett hogy neki ott nem jutott eszébe. Ill. Ha már bulizni akar velük miért nem hívott engem is? Máskor szokott. Csomószot járok ki velük nulizni én is.
Mondjam meg neki hogy rosszul esett ez így ma?
Ne hisztizz, ne gyerekeskedj. Ami volt, elmúlt. Akkor kellett volna gondolkodnod. Ha akkor nem jutott senkinek eszébe, neki meg programja volt, akkor ez most ilyen lett.
Ne hozd fel neki, majd máskor okosabb leszel.
Talán nélküled nem mehet bulizni? Ennyire nem bízol meg benne, hogy még magánélete se lehet nélküled?
Éjjel nagy volt a romantika egész éjjel mondta hogy szeret. Ezért nem karol nagy hisztit vágni. De rosszul esett kicsit. Átlag én is megyek velük bulizni ha îgy van hogy pont akkor megy ha velem van. Mindig hívott. De ma mondta hoz haza.
Persze már a házam elött mondja szerelmem mondhattad volna hogy maradjunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!