Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődtem meg?

Figyelt kérdés
Nagyon szomorú vagyok! Alapból már lassan egy éve alig jön össze valami, nem szoktam sírni de ma itthon egyedül pont sírtam. Úgy érzem teszem a dolgom, de semmi nem jön össze ezért is vagyok szomorú. A barátommal beszélgettem az egyik barátnőm új élethelyzetéről, illetve én újságoltam el neki, hogy milyen párja lett, van egy kislánya stb. Erre hozzám szegezi a kérdést, hogy ki a legjobb barátnőd? Csak mert mondod itt nekem ezeket a dolgokat és én nem a barátnőd vagyok, hanem a barátod, azt a szerepet ha akarnám sem tudnám betölteni és engem ez a téma nem érdekel. Elég lett volna ha a mondat végét mondja, abból is értek. Azért fájt ez a kérdés mert nincs egy hónapja, hogy végetért egy évtizedes legjobb barátságom. Rajta kívül több barátnőm is van, szeretem őket és ők is engem, de mindenkinek van már “legjobb” barátnője, többen az ország másik felén laknak, vagy közelebb de másik városban, kétlaki életet élnek ezért nem tudunk rendszeresen találkozni vagy beszélni, nekik is meg nekem is van dolgom pl. suli/munka. Azért ígyis van akivel hetente de van akivel 2 naponta beszélek, hétfőn találkoztam több lánnyal is de őket csak nemrég ismertem meg. Kapásból fel tudok sorolni 3 barátnőt meg vagy 7 havercsajt. Viszont olyan megalázónak éreztem ezt a kérdést, és hogy azt válaszoltam hogy “senki” hogy szintén kitört belőlem a sírás és azóta dühös és szomorú is vagyok egyszerre mert még a barátnőmmel való “szakítást” sem hevertem ki..

2021. júl. 28. 22:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem bunkó a barátod, mert jobb esetben a pasid a legjobb barátod is, vele beszélsz meg mindent, meg minden. Szóval ez a nem érdekel, hagyjál hozzáállás szerintem nem oké.Egyébként viszont hülyeség azon agyalni ki a legjobb barátnőd, nem vagy már 12. Vannak ilyen és olyan baráti kapcsolataid, van aki közelebbi, távolabbi, nem kell méricskélni a többit. A barátnőddel való "szakítást" viszont érdemes valakivel átbeszélned, mert még nincs benned lezárva nyilván.
2021. júl. 28. 22:32
 2/16 A kérdező kommentje:
Most ez szerintem is bunkó volt de egyébként soha nem volt bunkó sem velem szembe sem másokkal. Csak jót tudnék elmondani róla. Most alapból érzékenyebb vagyok, ezért is tettem fel a kérdést.
2021. júl. 28. 22:38
 3/16 anonim ***** válasza:
32%

Nem sértődni kell és hisztizni, hanem mérlegelni olyan kapcsolatot akarsz-e ahol nem hallgat meg a másik, szrik az érzéseidre. Ha igen, akkor élvezd a következményeit, mint amit most kaptál.

Barátnők tekintetében pedig szintén tinit játszol, nem tudom hány éves vagy. Van 3 közelebbi barátod és 7 haver, más örül ha 1 ember kíváncsi rá. Bármelyikkel még szorosabbá tudod húzni a kapcsolatot ha arra vágysz, türelemmel és idővel. Teljesen hülyeség azon sírni, hogy köztük (még) nincs "legjobb".

2021. júl. 28. 22:40
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért de nekem valamiért fontos a “legjobb” barátnő. Életem során eddig 2 volt, az egyik lány születésünktől kezdve 14 évig, a másik pedig 10 évig. Persze mellettük voltak más barátaim is.
2021. júl. 28. 22:42
 5/16 A kérdező kommentje:
De nem igaz amit írsz, hogy nem hallgat meg. Bánatom-örömöm meg tudtam vele osztani és mindig meghallgatott, ha tudott akkor segített, tanácsokkal látott el. Én azt érzem hogy a szerelmem és a barárom is. De most nem tudom mi ütött belé, rosszul esett.
2021. júl. 28. 22:44
 6/16 anonim ***** válasza:
44%
Röpködnek a minuszok , nem érdemes ide írni
2021. júl. 28. 23:01
 7/16 A kérdező kommentje:
Én egyet értékeltem, azt is felfelé, de már gondolom le volt pontozva mert elég gyér!
2021. júl. 28. 23:03
 8/16 anonim ***** válasza:
15%
Óvoda. Főleg a kifejtésedet olvasva.
2021. júl. 28. 23:10
 9/16 anonim ***** válasza:
63%

Egy párkapcsolat lényege, hogy tudjatok beszélgetni, érzelmileg is támogassátok egymást.

Tényleg gondold meg, hogy akarsz-e olyannal élni, akibe ennyi empátia szorult.

2021. júl. 28. 23:13
 10/16 anonim ***** válasza:
74%
Azt mondod, máskor mindenben számíthatsz rá. Elég egy beszólás is, hogy elcsesszen mindent. Most fokozott érzelmi állapotban is vagy. Nekem is szarul esne egy ilyen. Hogyne. Megértelek.
2021. júl. 28. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!