Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lángolás elmaradása?
Üljetek le és beszéljétek meg, mi hiányzik és dolgozzatok rajta, ha te is, ő is meg akarja javítani a kapcsolatot.
Nekem az a tapasztalatom, hogy aki azt állítja, hogy "már nincs meg a szikra", már érzelmileg kiszállt a kapcsolatból, semmi szándéka sincs megjavítani. (és ezt nem pár napja érzi így, azt hót biztos)
Ez üres duma. Lángolás 1-2 év után már eltűnik. Te sem érzel úgy iránta, mint az elején.
De ha kevésnek érzi a kapcsolatot, tegyetek bele több energiát. Közös programok, randizás
a párod helyében nekem nem az lenne az igazán demotiváló, hogy úgy érzem, laposodnak a dolgok
hanem az, hogy a páromnak erre megoldási javaslat helyett annyi a válasza, hogy "hát ja, a szerelem átalakul szeretetté"
menjetek randizni, menjetek nyaralni, csináljatok új dolgokat, izgi dolgokat, bármit, ami nem megszokott, bármit, ami új (vagy csak egyszerűen rég látott) oldaláról mutatja a másikat.
Mindig ez a szikra dolog...
Én is ebben a csapdában voltam, aztán rájöttem hogy elmúlik a szikra és az új kapcsolat csak ideig óráig tűnik izgalmasnak. Tíz év után nekem nagyon hiányozna belőle párom (2 év utáni szakítást is nehezen viseltem, addigra összeszoktunk már...)
Szóval én olyasmi "típus" lennék, mint te (feltételezem, nem skatulyázni akarok).
Ő ezek szerint nem ilyen.. :(
belőle* nélkül
(Nem tudom hogy került oda az a szó :D)
Ez nekem is nagy félelmem, mármint az, hogy a párom ezt majd egyszer kijelenti, pedig még csak 4 évnél járunk.
Nagyon fontos odafigyelni, hogy sok minőségi idővel töltsétek ki a kapcsolatot, ezalatt nem otthon filmezést értek, hanem mozduljatok ki a komfortzónából!
Legyen minden héten 1 randis délután, utazzatok el a városból a hétvégére, próbáljatok kicsit frissíteni a megszokott dolgokon.
Sok kapcsolatot megviselt a covid, mert rengeteg összezártság, ingerszegény hónap van mögöttünk, ez bizony az embert jól összezavarja. De visszatért az élet, élvezzétek amíg lehet. Mindenekelőtt ülj le vele és kérdezd meg, hogy szeretne-e egyáltalán dolgozni ezen, szeret-e még téged, vagy engedjétek el egymást?
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!