Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nálatok mennyire hátrány, ha egy pasi sokat fingik?

Figyelt kérdés

2021. júl. 27. 19:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Azért lehet ezt diszkreten is csinalni. Es ha nagyon sokat pukizik, akkor valami egeszsegugyi problemaja os lehet vagy nagyon szereti a babot. 😂
2021. júl. 27. 19:05
 2/12 anonim ***** válasza:
61%
Hát azért nem lehet annyira jó élet egy ilyen mellett.
2021. júl. 27. 19:27
 3/12 anonim ***** válasza:
86%

Semmikepp sem vonzo jelenseg. Viszont elso korben az okat kell kideriteni, mert a fingas tulzott mertekben, plane szagokkal nem az emberi dolog kategoria, hanem etel intolerancia, szekrekedes vagy barmi emesztesi problema velejaroja.

Szerencses esetben addig is van eleg legkobmeter, tobb szoba, idohoz kotott, pl vacsora utan. Nem szeretnek kozel tartozkodni durvan fingo emberhez. Mig nem tudtam a laktoz-erzekenysegemrol, mondjuk egy tejes desszert utan teraszon olvastam.

2021. júl. 27. 19:27
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Engem kifejezetten zavar. Mindenki pukizik, de amikor valaki elképesztően sokat és rá is játszik (pl felemeli a lábát) gusztustalan.
2021. júl. 27. 19:35
 5/12 anonim ***** válasza:
73%

Komoly hátrány, főleg ha hangosan/szagosan.

Számomra végtelenül undorító, mikor valaki amerre jár ereget.

2021. júl. 27. 19:37
 6/12 anonim ***** válasza:
51%
Engem az ilyesmi sosem zavart és ezután sem fog. Valahol ki kell jönnie ha meg bent tartja igen csak kellemetlen hasfájása lehet. Plusz most valaki ne egyen kb semmit mert szeles? Szerintem ez hülyeség.
2021. júl. 27. 20:10
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

Undorító.

Ha nagy ritkán véletlenül kicsúszik azzal semmi bajom.

De ha folyton az orrom alá fingik akkor kuka.

2021. júl. 27. 20:22
 8/12 anonim ***** válasza:
89%

Kiöli az intimitást a kapcsolatból! Én csak max. véletlenül, vagy álmomban...

F.

2021. júl. 27. 20:57
 9/12 anonim ***** válasza:
80%
Jaja, akkor cuki egy női fing, amikor álmában durrogtat. Nappal hálisten nem kellett ilyet átélnem. Én se fosok az orra alá, van véce, ott lehet csapkodni kifele a farharsonából a titi-tát.
2021. júl. 27. 22:57
 10/12 anonim ***** válasza:
#6 ☺️☺️☺️
2021. júl. 28. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!