Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ez hátrány?
Fiatalabbnak nézek ki azt mondják a koromhoz képest. Mindenki fiatalabbnak hisz csak nagyon ritkán tudják eltalálni a koromat.Sokan azt mondják,hogy örüljek később még hasznomra is válhat viszont én utálom azt amikor kiscsajnak neveznek az valamiért számomra olyan mintha nem vennének komolyan. Lehetséges sőt tuti,hogy kedvességből mondják a férfiak,hogy aranyos kiscsaj vagyok de engem mégis zavar. Hogyan tudnék változtatni azon,hogy babaarcom van?Egy kis smink segítene,hogy komolyabban vegyenek a srácok és nem úgy mint egy tíz évest?
20/N.
Szerintem abszolút nem hátrány. Sőt!
Egy kis sminkkel bármit tudsz magaddal kezdeni.
A kinezet csak addig szamit, amig meg nem ismernek. Utana mar a kiallasod lesz a meghatarozo. Ha utana is kiscsajnak hivnak, akkor az nem a babaarcod miatt van. Ja es a smink semmit nem fog valtoztatni, legfeljebb az elso benyomason.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!