Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként maradhat a rossz ellenére ezért párkapcsolatban a férfival?

Figyelt kérdés

Mert ezt a férfit nem kell kiszolgálni, abszolút ellátja magát minden téren, otthon meglátja és megcsinálja a házimunkát. Nem kér a nőtől semmilyen segítséget megoldja maga a gondjait.

A rossz kapcsolat azt jelenti mintha lakotarsak lennének, nem igazán beszelgetnek esténként illetve a pasi nem kozol semmit mikor hova megy mit csinál, emelett már nagyon nincs köztük szex csak 3 4 havonta

2021. júl. 25. 20:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak azért marad veled, mert pont olyan nyomorult, mint te. Hiába várod, hogy ő fog szakítani. Ő arra vár, hogy végre megkéred és lesz gyerek. Attól fél, hogy nem lesz újabb 7 éve egy próbálkozásra, hogy kiderüljön, merre halad.

Mindent egy lapra tett fel. Rád. Vagy mindent nyer, vagy mindent bukott. De önként kilépni nem fog. Ő is arra vár, hogy dobd már ki végre. Ne neki kelljen kimondania, hogy az egész fiatalságát elvesztegette.

2021. júl. 25. 20:52
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

7

Most már végképp nem értem mit akarsz. Én arra reagáltam, hogy az nem érdem vagy különösebb érték egy kapcsolatban, ha egy egészséges felnőtt férfi képes az önellátásra. Ez mondjuk az alapszint, ami mindkét féltől elvárható. Senkinek nem kell egy életképtelen nyomi. Ezalapján nem "éri meg" leélni egy életet elhidegült lakótársi viszonyban.

Én nem mondtam, hogy a gyk hiteles vagy reprezentatív, csak napi szinten lehet olvasni a kétségbeesett nőket, hogy minden szart nekik kell csinálni és ez normális-e. De ehhez elég a környezetedben körülnézni és láthatsz rá példákat. Nagyon szomorú, hogy sok magyar háztartásban még mindig a nőkre van lőcsölve a házimunka, amikor ők is ugyanúgy dolgoznak. Csak valamiért egyesek férfiak azt hiszik, ha pöts van a lábuk közt fizikailag képtelenek bepakolni egy mosást vagy én nem tudom. Ettől még nekem alap, hogy ilyen férfi nem kell és lépten-nyomon próbálom hangoztatni, hogy a nők nem cselédek.

2021. júl. 25. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!