Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rossz a szex, akkor az a párkapcsolat végét jelenti?
Nem akarom azt mondani, hogy ha nem jó a szex, akkor azonnal szakítani kell. Kezdetben nagyon jó volt a szex, igazi rózsaszín köd, aztán ahogy teltek a hónapok, fokozatosan egyre rosszabb lett, egyre rövidebb.
Nyíltan beszéltünk róla, hogy nem jó a szex, próbáltuk megoldani a problémát, legalább is én próbáltam, a páromnak teljesen jó volt az, ha én mindig kinyalom, aztán utána meg gyorsan megdugom.
Mostanában viszont már szinte nincs is szex, ha meg van, akkor a párom csak fekszik egy helyben, nem csinál szó szerint semmit, csak annyit mond, hogy csábíts el, és fekszik egy helyben tovább, mint egy tégla :D
Nagyon szeretem őt emberileg, de az, hogy ilyen kevés a szex, és ilyen rossz minőségű az szerintem nem tesz jót az egész párkapcsolatnak, mert a végén olyan lesz az egész, mintha lakótársak lennénk vagy valami, és szerintem 24 évesen még mind a kettőnknek bőven van ideje megtalálni az igazit.
Vagy csak én reagálom túl, és a szex nem is ilyen fontos?
Nem reagálod túl. Neked kell érezned,hogy ez elég-e vagy sem. Nőként nekem sem lenne ez kielégítő. Olyan mintha neki ez kötelező program lenne amin túl akar esni. Ülj le vele és beszéljetek, mert így el fogsz távolodni tőle az idő múlásával. És ez érthető is. :/
24L
a szex továbbra is jó
csak nem veled csinálja
Kapd el akonyhában hatulrol pl.
Legyél kreativ kulonbem minden kapcs ilyen lesz.
Engem a pasim pl neha elvisz egy körre kocsival is meg bujkálva mint vmi szeretővel :D
8!
Voltam én már nagyon szerelmes férfiba, aki mellett egyszerűen képtelen voltam elélvezni. 1 évig húztuk együtt, mindent próbáltunk de csak nem ment. Azóta olyan férfival vagyok akivel minden téren passzolunk. Kicsit idealizálod a dolgokat, sajnos nincs igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!