Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szóltok ahhoz, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ahhoz, hogy a barátnőm felküldött engem a szobába az egész családja előtt, mert én a franciákra fogadtam az olimpián?

Figyelt kérdés
Azt mondta gratulál hozzám, undorító amit csináltam, igazi magyar vagyok. Mellesleg bejött a fogadásom. Megérzés és odds alapján játszottam. De szerintem ez tőle undorító, hogy több ember előtt engem elküld melegebb éghajlatra. Akkora drámát csinált belőle, mintha ez lenne a vég...

2021. júl. 25. 14:42
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem normális.

Máskor is így viselkedik?

2021. júl. 25. 14:44
 2/27 A kérdező kommentje:
Volt már hasonlóra példa igen. Nagyon karakán természetű. Tegnap rendeltem magamnak kaját, és megsértődött, mert neki nem rendeltem, szintén mások előtt vágta ezt így hozzám, aztán más is mondta, hogy illett volna neki is. Néma gyereknek anyja se érti a szavát, sokszor igyekszem a lelkem is kitenni érte a kapcsolatban egyébként (programok, kedveskedés, stb...)
2021. júl. 25. 14:47
 3/27 anonim ***** válasza:
97%

Fú, mindketten megéritek a pénzetek. :/

Az, hogy kire fogadsz nem egyenlő azzal, hogy kinek szurkolsz. Simán szurkolhattál a magyaroknak, ettől függetlenül úgy gondoltad, hogy a franciák fognak nyerni, amiben igazad is lett, pont, ezen nincs mit cirkuszolni.

Viszont az, hogy neki nem rendelsz? Megkérdezted, hogy kér-e valamit? Mi az, hogy néma gyereknek anyja sem érti a szavát? Ha nem tudja, hogy te rendelsz, akkor hogy szóljon, hogy szeretne valamit? Szerintem eleve neked kellett volna szólni, hogy szivem rendelek x és y dolgot, te mit szeretnél?

Nem is értem, hogy miért vagytok így együtt, mikor egyértelmű, hogy nem vagytok egymásra tekintettel. :S

2021. júl. 25. 14:50
 4/27 A kérdező kommentje:
Ez egyszer nem kérdeztem meg, mert én utólag érkeztem, és út közben rendeltem. Nem tudtam, hogy ő nem evett még. Sokszor vittem étterembe úgy, hogy én fizettem, számítógéphez vettem neki cuccokat, hogy örömet szerezzek neki. Szóval részemről nincs gond ezzel. Ő az aki a telefont nyomja sokszor, és mikor egy hétig nem találkozunk, fél órát nem kapok belőle beszélgetés képpen. Bárki más nagyobb érdekeltséget mutat felém akkor.
2021. júl. 25. 14:53
 5/27 A kérdező kommentje:
Most megkaptam tőle, hogy mi nem illünk össze, mert nincs bennem magyarság. Ezen kiégtem...
2021. júl. 25. 14:57
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát az elmondottak alapján később kinyírnátok egymást🧐
2021. júl. 25. 14:59
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem értelek. Minek vagy olyannal aki magasról tolyik rád?
2021. júl. 25. 15:00
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Én nem bírnám ki mellette, de ez csak az én véleményem.
2021. júl. 25. 15:01
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Felküldött a szobába...

Én már ezen lefeküdtem.

Hogy? Mint egy hülyegyereket vagy mint egy kutyát?

2021. júl. 25. 15:03
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Domina lenne a "párod"? Simán helyretett.

Ilyen nő kellene nekem is.

2021. júl. 25. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!